A tartozás kiegyenlítése a cél a Jánoshalma ellen – beharangozó

Szombaton 17 órakor a Széktói Stadionban játszik a Kecskeméti LC bajnoki mérkőzést, ellenfelünk a Jánoshalma lesz, és soros riválisunkkal szemben bizony maradt tartozásunk őszről.

Tölgyesi

A Jánoshalmi FC újonc a megyei élvonalban, nyáron a másodosztály megnyerése után vállalták a magasabb osztályú szereplést, és eddig nem is vallottak szégyent. Egy kiszámíthatatlan csapatról van szó, mely pozitív és negatív értelemben is képes meglepetésekre. Mi éppen a kellemetlen részét tapasztaltuk meg ennek ősszel, hiszen 2-1-re legyőztek minket idegenben. Tavasszal aztán ez a forma különösen igaz rájuk, előbb pontot csentek a Bajától, majd nem bírtak a Hartával, a legutóbbi fordulóban pedig a jó formában lévő Kunszállást győzték le. Természetesen a játékosok, illetve Némedi Norbert is hangsúlyozta, hogy az őszi eredmény miatt, hatványozottan nagy bennük a bizonyítási vágy.

„Ugyanolyan mérkőzés ez is, mint az összes többi, de természetesen meg akarjuk mutatni, hogy az őszi találkozó hibái egyszeriek voltak. Nagyon fontos, hogy itthon maradjon a három pont!” – mondta Szabó György, a Kecskeméti LC védője.

„Mivel ősszel fájó vereséget szenvedtünk, szeretnénk visszaadni a tartozásunkat a szombati meccsen. Mindenképpen győzelmet várok a csapattól!” – mondta Némedi Norbert.

A Kecskeméti LC-ből biztosan hiányozni fog Molnár Tamás, aki Baján sérült meg, illetve Borbély Krisztián, aki torokgyulladás miatt nem edzett a héten, de rajtuk kívül is bizonytalan még néhány játékos szereplése. A mérkőzésre a szokásos jegyárak érvényesek, a felnőtt belépők egységesen 500 forintért válthatóak meg a pénztárakban, míg a 14 éven aluliaknak ingyenes a belépés. Pénztárnyitás egy órával a kezdés előtt.

Kecskeméti LC – Jánoshalmi FC

Megye I. 24. forduló, Széktói Stadion

2016.04.22. (szombat), 17:00

Játékvezető: Kiss László (Farkas László, Berger Tibor)

 

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu