Mercedes-KLA: Majdnem veretlen hétvége a fiataloktól

Minden Mercedes-KLA korosztály pályára lépett hétvégén, és az U19-et leszámítva, veretlenek is maradtak a kecskeméti fiatalok a kiemelt bajnokságban.

u15

U19: Grosics Akadémia – Mercedes-KLA 6-2 (4-1)

KLA: Váczi – Csizmadia, Rapi, Kadosa, Mokrickij (Tóth K. 46.) – Németh, Molnár – Majoros (Simon 70.), Maczelka, Hulicsár – Bódai (Bozsik G. 70.).

Gól: Balogh (3., 16.), Kriska (24., 44., 54.), Gábor (47.) ill. Maczelka (6.), Simon (90.)

Szabó Tibor: Az ellenfél jobban akarta a győzelmet, egyéni hibáinkat kihasználva megérdemelten győzött.


U17: Mercedes-KLA – Grosics Akadémia 0-0 (0-0)

KLA: Mészáros – Balázs, Szabó P., Szalai, Kemenczés – Terbe, Vajda, Pusztay – Pusztai, Szappanos, Balla (Bozsik M. 46.).

Visinka Ede: A játék minden elemében felülmúltuk végig szívósan védekező riválisunkat, de az az egy gól hiányzott, amivel ezt a meccset meg tudtuk volna nyerni. Elismerés jár a srácoknak a küzdőszellemért, ezen a jövőben sem szabad változtatni.


U16: Mercedes-KLA – Grosics Akadémia 1-0 (0-0)

KLA: Széll – Papp, Csalár, Farkas, Vargacz – Szekeres (Rideg 90.), Supka (Salánki 65.), Sallai – Kabai (Prikidánovics 90.), Vörös, Németh (Szabó M. 90.).

Gól: Szekeres (60.)

Kiállítva: Vörös (85.)

Márton Pál: Ezúttal átlagon felüli tempóban és ritmusban futballoztunk, és noha a minőségi játék ezúttal elmaradt, ez ma elég volt a sikerhez.


U15: Vasas – Mercedes-KLA 1-1 (0-0)

KLA: Nagy D. – Szabó G., Orlov, Hirman, Katona – Lukács (Drabik 41.), Török, Roza – Kovács P., Szász (Bashiri-Shahroodi 61.), Gyürki (Suhajda 70.).

Gól: Krivács (80.) ill. Hirman (50.)

Csima Gyula: Jó meccsen egy jó eredményt tudtunk elérni, egy papíron előrébb taksált akadémia ellen. A végén egy picit kihagyott a koncentrációnk, így egyenlíteni tudott a Vasas, de így is elégedett lehetek.


U14: Vasas – Mercedes-KLA 1-2 (1-1)

KLA: Berta – Gulyás, Barkóczi, Treiber, Récsei – Sörös (Szebellédi 47.), Száhl, Perlaki (Györgye 51.) – Pécsi (Edmilson 65.), Szalai (Áman 65.), Faragó.

Gól: Szegezdi (9.) ill. Perlaki (15.), Faragó (57.)

Lóczi Péter: Értékes győzelmet arattunk, csak gratulálni tudok a csapatnak, ismét mindenki hozzátette a magáét ehhez a nagyszerű sikerhez! 0-1-ről sikerült megfordítanunk a mérkőzést, és ha kicsit jobban odafigyelünk a helyzeteinkre, még nagyobb különbséggel is győzhettünk volna. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu