Parti Gábor összeesküvés áldozata lett?

Hétfő délután nem éppen hétköznapi sportsérülést szenvedett támadónk, ami miatt még a Tiszakécske elleni, jövő heti rangadó is kérdésessé vált számára. Humorának szerencsénkre nem esett azonban baja, ezt a csapat közös üzenő csoportjából tudhattuk meg. Gabi üzenetét szinte változatás nélkül, csupán az ominózus bevásárlóközpont nevét „kitakarva” osztjuk meg drukkereinkkel:

Parti

Parti Gábor játéka veszélybe került a rangadó előtt, de rutinos támadónk humorosan fogta fel a helyzetet


„Szevasztok gyerekek!

Sikerült a csapatot szerény személyemtől megfosztania valakinek 6-12 nap időtartamra. Történt ugyanis, hogy egy galád (vélhetően tiszakécskei szurkoló), takarítónak álcázva magát felmosta előttem a bevásárlóközpont járólapját.

Mikor sétáltam ki két szatyorral a kezemben, megcsúsztam és fejjel tompítottam az esést (igen ilyen kemény vagyok). Felrepedt a fejbőröm, de 12 öltéssel összevarrták.

Valószínűleg a pénteki edzésre kimegyek észt osztani. J

Képet nem mellékelek, mert brutális. Na, addig is üdvözlöm Baggiot, ha találkoztok vele! Ihosnak meg mondjátok meg, gyakoroljon sokat!”


Parti Gábornak természetesen ezúton is jobbulást kívánunk, bízunk benne, hogy hamarosan ismét az öltözőben szórja sajátos humorbonbonjait! Nem mellesleg, a pályán a gólokat!

 

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu