Megye III.: Nüanszokon dőlhet el a bajnoki cím sorsa

A KLC-KTE SI hibátlanul menetel tavasszal a megye III. északi csoportjában, ennek köszönhetően le is dolgozta az együttes 5 pontos hátrányát. Jelenleg még mindig a Szabadszállás vezeti a tabellát jobb gólkülönbségével, és ha a hátralévő sorsolást nézzük, akár ennek is nagy jelentősége lehet.

megye3

Nyolc forduló ment le eddig a harmadosztály küzdelmeiből, és a KLC-KTE SI minden ellenfelét legyőzte. Márton Tibor együttese folyamatosan tapadt a listavezető Szabadszállásra, akiket menet közben idegenben meg is vertek, és mivel az éllovas ikszelt az Apostaggal, sikerült befogni őket.

A két aranyesélyes alaposan elszakadt a mezőnytől, és jelenleg a gólok száma jelent csak különbséget köztük. Mivel nagyjából hasonló sorsolás vár a felekre a folytatásban, akár az is előfordulhat, hogy a végelszámolásnál is ez fog dönteni. Nagyon nem mindegy tehát, hogy milyen százalékban sikerül a folytatásban értékesíteni a helyzeteket.

A maradék 6 bajnokin 3-3 erősebb, illetve gyengébb játékerőt képviselő ellenféllel találkozik a két rivális, így alighanem a közvetlenül mögöttük helyezkedő csapatokkal szembeni eredmények lehetnek döntőek az aranycsatában. A KLC-KTE SI számára éppen egy ilyen erőpróba jön, szombaton 17 órakor az Ágasegyházát fogadják, a Szabadszállás pedig a pont nélküli sereghajtót, a Dunaegyházát látja vendégül.

Nagy a harc a gólkirályi címért is, itt is természetesen a kecskeméti és szabadszállási támadók között (no meg persze házon belül), egyelőre ebben a versenyben is a rivális áll jobban. A 36 gólos Bajusz Patrikot két KLC-s, Bende Ádám és Szabó Gábor üldözi 32, illetve 31 találattal. 


Create your own infographics

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu