Kürtösi Viktor szerint Harta is egy fontos állomás számukra

Középpályásunk sokáig sérüléssel bajlódott, így a Jánoshalma ellen először lehetett kezdő tavasszal. Viktor bízik benne, hogy a folytatásban is segítségére lehet a csapatnak, Harta pedig egy újabb fontos állomás számukra.

Kürtösi

Sérülések hátráltattak a szezon első felében, így a Jánoshalma ellen lehettél először kezdő tavasszal. Rögös út vezetett a visszatérésig?

Igen, peches időszakon vagyok túl, már az ősz első felét is sérülés miatt kellett kihagynom, most is ez volt a helyzet. A vállammal, majd a lábammal volt problémám. Próbáltam minél hamarabb utolérni magam, illetve a többieket is, de az alapozás hiányát érzem magamon. Jó volt újra kezdőben lenni, főként győztes meccsen. Szeretném a szezon hátralévő mérkőzésein is segíteni a csapatot, hogy elérjük a dobogót.

Újabb kellemetlen ellenféllel találkoztatok, hiszen a Jánoshalma szervezetten visszaállt védekezni. Milyen volt belülről a találkozó?

Nincs egyszerű mérkőzés számunkra. Az ellenfeleinket is feltüzeli a szép stadion, és a népes szurkolótábor. Jól kezdtünk, bizonyíték erre a korai gól is. Utána volt lehetőségünk hamarabb eldönteni a három pont sorsát, úgy akár szebb is lehetett volna a vége. A második félidőre visszaesett a tempó, kevesebb helyzetet alakítottunk ki, amiért kaptunk is fejmosást az öltözőben. Erre a jövőben nagyobb figyelmet kell fektetnünk. A legfontosabb, hogy győztesen hagytuk el a pályát, és tekinthetünk előre.

Vasárnap Hartára megyünk, ami ránézésre papírforma meccs, de ezeket is meg kell nyerni. Miként készültök?

Mint mondtam, nincs könnyű meccs számunkra, nem láttam még csapatot, mely feltartott kézzel lépne pályára. Újabb fontos állomás lesz, ahol csak a három pont megszerzése az elfogadható. Szeretnénk szép játékkal, győzelemmel kedveskedni a minket elkísérő szurkolóknak. A heti munkánkban nem volt változás az előzőekhez képest. Keddtől szombatig edzünk, hogy vasárnap a legjobb állapotban érkezzünk a meccsre! Hajrá Kecskemét! Hajrá Lilák!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu