Hartán folytatjuk a szezont – beharangozó

Vasárnap a Harta vendége lesz a Kecskeméti LC, és a papírforma alapján kötelező begyűjtenie a három pontot csapatunknak, mely a következő körben a Tiszakécskét fogadja majd.

KLC

A Harta nem tartozik a félelmetes ellenfelek közé, és akkor még egészen finoman fogalmaztunk, hiszen tavasszal több méretes zakóba is beleszaladtak már. Soros ellenfelünk csupán egyetlen pontot zsebelt be idén, azt a Jánoshalmától sikerült elcsenniük, ezt leszámítva azonban csak vereségeket könyvelhettek el. Nem is kicsiket, a Tiszakécske és a Kiskőrös hétszer, a Kecel nyolcszor mattolta őket, de négy alatt is ritkán úszták meg fellépéseiket. Mi is megszórtuk őket ősszel, a Széktóiban 8-0-ra nyertünk.

Minden a kecskeméti siker mellett szól tehát, ennek ellenére csapatunk középpályása, Kürtösi Viktor szerint senkit sem szabad lebecsülni, Némedi Norbert pedig egyelőre nem foglalkozik a Tiszakécske elleni rangadóval, csak a sikeres hartai vendégjátékkal. 

„Nincs könnyű meccs számunkra, nem láttam még csapatot, mely feltartott kézzel lépne pályára. Újabb fontos állomás lesz, ahol csak a három pont megszerzése az elfogadható. Szeretnénk szép játékkal, győzelemmel kedveskedni a minket elkísérő szurkolóknak” – mondta Kürtösi.

"Jövő héten ismét rangadót fogunk játszani, jelenleg azonban a hartai meccs a legfontosabb, három ponttal kell hazatérnünk. Lesznek hiányzóink, de megfelelően felkészültünk, célunk nem is lehet más, mint a győzelem!" - mondta Némedi Norbert. 

Hiányzók várhatóan ezúttal is lesznek, Rozsi Dominik ezen a héten még nem tudott edzeni boka problémák miatt, Bartucz Martin pedig húzódással bajlódott, rajtuk kívül Sudár Csaba is biztosan hiányozni fog, míg Molnár Tamás játéka kérdéses.

A belépők egységesen 500 forintos áron vásárolhatóak meg a helyszínen a hazai klub tájékoztatása szerint, a pálya megközelítéséhez pedig térképes segítséget találnak szurkolóink útvonaltervvel ITT! 

Harta – Kecskeméti LC

Megye I., 25. forduló

2016.05.01. (vasárnap), 17:00

Játékvezető: Béleczki László (Mester Sándor, Juhász Andor)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu