Mercedes-KLA: Gólzáporos hétvége, vegyes eredményekkel

Minden akadémiai csapatunk pályára lépett hétvégén a kiemelt bajnokságban, és ezúttal igen vegyes eredményeket szállítottak a fiatalok, gólokban nem volt hiány.

U19

U19: Mercedes-KLA – Győr 2-2 (1-1)

KLA: Váczi – Csizmadia, Rapi, Kadosa, Molnár – Németh, Maczelka, Majoros – Simon (Tóth K. 78.), Hulicsár, Bódai (Szabó P. 78.).  

Gól: Csizmadia (37.), Majoros (65.) ill. Ködmön (11.), Iván (71.)

Szabó Tibor: Jó mérkőzésen, igazságos döntetlen született. Túlnyomó részben jól játszottunk, ami bíztató a szezon hátralevő részére.

 

U17: Vác – Mercedes-KLA 3-3 (3-1)

KLA: Mészáros – Balázs, Pataki, Szalai (Bozsik 46.), Kemenczés – Terbe, Kőrös, Vajda (Pusztay 77.) – Pusztai (Módra 77.), Szappanos, Balla (Szekeres 62.).

Gól: Szappanos (4. – öngól), Lédermayer (12.), Urbán (20.) ill. Vajda (15.), Bozsik (69.), Pusztay (85.)

Visinka Ede: Igazságosnak mondható eredmény született. Egy öngól után további két megingásunk volt hátul az első félidőben, de a csapat tartását mutatja, hogy a másodikban egyenlíteni tudtunk. A tanulság az, hogy sokkal jobban kell koncentrálni, nem lehet ilyen hibákat megengedni. Egy győzelem biztosan átlendítene minket, és olyan meccsek következnek most, amiken ennek jönnie is kell!

 

U16: Vác – Mercedes-KLA 0-1 (0-1)

KLA: Széll – Csordás, Farkas, Vargacz, Supka – Kenderes (Prikidánovics 70.), Papp, Sallai – Rideg (Fekete 61.), Kabai (Salánki 79.), Németh.

Gól: Sallai (44.)

Márton Pál: Megint egy harcos meccset játszottunk, melyen végig fegyelmezettek voltunk, és egy góllal jobbnak is bizonyultunk.

 

U15: Győr – Mercedes-KLA 5-2 (1-0)

KLA: Nagy D. – Bali, Orlov, Hirman, Szász – Gyürki (Suhajda 70.), Szabó G. (Roza 50.), Drabik (Bashiri-Shahroodi 50.) – Katona (Lukács 41.), Török, Kovács P.

Gól: Márton (34., 51., 73.), Szabó T. (49., 60.) ill. Kovács P. (53.), Török (79.)

Csima Gyula: Az első félidőben nagyon jól játszottunk, a másodikban azonban sok hibát követtünk el védekezésben, ezért alakult így az eredmény.

 

U14: Győr – Mercedes-KLA 3-2 (3-0)

KLA: Berta (Bodor 70.) – Gulyás (Edmilson 46.), Barkóczi, Száhl, Récsei – Sörös (Áman 46.), Kasztel, Pécsi – Györgye (Ackerl 53.), Szalai, Faragó.

Gól: Kalmár (8., 30.), László (26.) ill. Faragó (49., 53.)

Lóczi Péter: Ismét csak gratulálni tudok a csapatnak, de sajnos most nem párosult jó eredmény a pozitív hozzáálláshoz, akaraterőhöz és küzdeni tudáshoz.  Majdnem sikerült megfordítanunk 0-3-ról a mérkőzést, ha van még néhány perc, biztos vagyok benne, hogy betalálunk, és 1 pontot elhozunk a jóval erősebb és előrébb tartó ETO-tól. Az első félidőben nem találtuk a játékunkat, sokat hibáztunk, de a második hibátlanra sikeredett. Egy dobogós csapat otthonában majdnem bravúrt értünk el, elégedett vagyok, illetve büszke a srácokra! 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu