Megyei foci: Megszórta ellenfelét a KLC-KTE SI

Megye III-as csapatunknak nem okozott gondot az Ágasegyháza, már az első félidőben eldöntötték a pontok sorsát, ezzel átmenetileg a tabella élére ugorva. Vasárnap aztán a Szabadszállás visszaelőzött, nem is akárhogy, hiszen 23-0-ra verték a sereghajtó Dunaegyházát, így gólkülönbségük továbbra is jobb.

megye3

KLC-KTE SI – Ágasegyháza 8-0 (6-0)

Megye III. észak, 25. forduló

KLC-KTE SI: Faragó – Györfi (Dócs 46.), Kovács A., Garaci, Pap (Berényi 59.) – Komonyi (Nagy T. 59.), Kelő (Csőke 59.), Zsoldos, Szabó G. – Ámann (Cselei 59.), Bende.

Gól: Szabó G. (13., 53.), Kovács A. (18.), Ámann (29., 45.), Pap (33.), Bende (38.), Csőke (83.)

Márton Tibor: Kellemes meccsen, kellemes eredményt értünk el. Lehetett volna nagyobb is a győzelmünk, ám sajnos sok helyzet kimaradt. Gratulálok azonban a srácoknak, csak így tovább!

 

Utánpótlás eredmények:

Harta – KLC-KTE SI 2-0 (1-0)

Megye I. U19, 25. forduló

KLC: Martony – Csordás (Székely 23.), Keresztes, Katona, Nyúl – Szűcs, Barta, Kenderes, Szalai – Horváth, Iván.

Gól: Hangya (12.), Rideg (66.)

Máté Gábor: Hadilábon álltunk a szerencsével, gratulálok az ellenfélnek!

 

KLC-KTE SI – „B” – Tiszakécske 0-6 (0-2)

U16 észak, 16. forduló

KLC: Rákóczi – Szalkai, Szabó G. (Fehér D. 32.), Fehér T. (Hajda 56.), Mányoki – Keresztes, Pácsa, Kókai, Bíró – Illés (Mészáros 22.), Toldi.

Gól: Varga (15.), Alberti (22., 86., 89.), Fehér T. (52.), Nagy (87.)

Parti Gyula: Az idény leggyengébb játékát nyújtottuk, megérdemelten győzött az ellenfél!

 

Kerekegyháza – KLC.KTE SI „A” 3-1 (2-0)

U16 észak, 19. forduló

KLC: Váczi – Horváth, Bódog, Récsei, Szabó P. – Vezsenyi, Szalai (Vinczellér 46.), Stein (Vágó 73.), Kissebestyén – Hofmeister, Masir (Tatár 71.).

Gól: Horváth (28.), Kovács (45.), Sahin-Tóth (72.) ill. Kissebestyén (53.)

Komonyi Gábor: Nehéz mérkőzésre számítottunk, mert az őszi találkozón is rendkívül kellemetlen ellenfélnek bizonyult aktuális ellenfelünk. Nagyon nagy iramban kezdődött a találkozó, aztán az első gólt szó szerint odaajándékoztuk az ellenfélnek, a másodikat pedig közvetlenül a félidő lefújása előtt kaptuk. Ez megfogta a csapatot, mindent egy lapra tettünk fel, nagyot küzdöttünk, de most a szerencse is elpártolt tőlünk. Összességében megérdemelt a hazai csapat győzelme, gratulálunk nekik!

 

Félegyházi TSI „A” – KLC-KTE SI „A” 5-1 (5-1)

U14 észak, 15. forduló

KLC: Bódogh – Hajagos, Gonda, Fekete, Mészáros, Terecskei, Madarász, Háry, Molnár.

Csere: Ábrahám, Kovács, Benke, Versics.

Gól: Pálfi (9.), Makány (10.), Tóth (26., 38.), Kovács (34.) ill. Horváth (8. – öngól)

Péntek József: Nincs miért szégyenkeznünk, mert egy nagyon szervezett, sokat passzoló, jó képességű gyerekekből álló, tudatos csapat ellen szenvedtünk vereséget. Mindkét félidőben megvalósították a gyerekek azt, amit kértem tőlük. Első játékrészben próbáltuk játszani a focit, meg is szereztük a vezetés egy remek Molnár egyéni akció végén. Sajnos ebben a félidőben rengeteg blőd, egyéni hiba is becsúszott, amelyet ellenfelünk könyörtelenül ki is használt. Második játékrészben visszaálltunk védekezni, célfutballt játszottunk, kisegítették a gyerekek a másikat, és még elvétve ígéretes ellentámadásokat is tudtunk vezetni. Molnárt, Benkét, valamint a mezőnyben és a kapuban is egyaránt jól teljesítő Versicset tudnám kiemelni. 


KLC-KTE SI „B” – Városföld 14-0 (5-0)

U14 észak, 15. forduló

KLC: Bashiri-Shahroodi – Csizmadia, Réczi, Fejes, Kelő, Bognár, Bálint, Terbe, Kiss.

Csere: Molnár, Pusztai, Varga, Türei, Nagygyörgy, Harmat.

Gól: Terbe (2., 14., 47., 58.), Kiss (6.), Bognár (10., 49., 73.), Türei (41., 70., 77.), Pusztai (42.), Réczi (69., 78.)

Pap Szabolcs: Megérdemelt győzelmet arattunk, a végig lelkesen és sportszerűen küzdő ellenféllel szemben.

 

Pálmonostora – Hetényegyháza 0-2 (0-0)

Megye II. U19, 25. forduló

Hetényegyháza: Putnoki – Kis, Koppány D., Furkó, Szabó I. – Mészáros, Friesz, Üres-Farkas, Holové – Koppány M., Erdélyi.

Gól: Erdélyi (49., 74.)

Kiss Sándor: Több mérkőzés eldöntéséhez  elegendő ziccert - köztük egy tizenegyest - hibáztunk el a kellő koncentráció hiánya miatt, így csak a győzelemmel lehetünk elégedettek. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu