Nagy László: Minden meccset meg akarunk nyerni!

20 esztendős játékosunk jól élt az utóbbi meccseken a bizalommal, és a középpályán, illetve a védelemben is igyekezett megmutatni Némedi Norbertnek, hogy számíthat rá. Lacika és a többiek is rengeteg korábbi csapattárssal kerülhetnek szembe szombaton, ám ez szerinte egyik csapat számára sem jelenthet előnyt, vagy hátrányt.

Nagy Laci

Hartán hoztátok a kötelezőt, így nyugodtan készülhettek a Tiszakécskére. Miként tekintenél vissza a meccsre?

Nem volt egy könnyű meccs. Az első félidőben szerintem jó teljesítményt nyújtottunk, akár több góllal is vezethettünk volna, ha a kapu előtt pontosabbak vagyunk. A másodikban sajnos visszaesett a játékunk, de megszereztük a győzelmet, ez volt a lényeg.

Ez a hét aligha szólhat másról, mint a Tiszakécske elleni rangadóval kapcsolatos várakozásokról. Sokszor téma köztetek már a meccs?

Természetesen beszéltünk már róla, de nem többet, mint bármelyik másikról. Minden meccs ugyanolyan fontos a számunkra, mindegyiket meg akarjuk nyerni! A Tiszakécske ellen is ez a cél, a három pont megszerzése.

Egy bajnokesélyest már legyőztetek, és akár újra a mérleg nyelve lehettek, ráadásul a dobogó is elérhető közelségben van. Számolgattok már így a hajrához közeledve?

Igen, a hétvégén közelebb kerültünk a dobogóhoz, nagyon örülnénk, ha sikerülne megszerezni a harmadik helyet. Nem a saját kezünkbe van a sorsunk, de szeretnénk a hátralévő meccseinket megnyerni, aztán meglátjuk, mire lesz ez elég.

Jól ismeri egymást a két csapat, hiszen a Tiszakécske keretében, döntően kecskeméti kötődésű játékosok szerepelnek, többekkel csapattársak is voltatok. Kinek válhat ez előnyére?

Sokakkal futballoztam együtt, de szerintem ez nem jelent semmit. Egyik csapatnak sem előny, vagy hátrány, hogy ennyire ismeri a másikat. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu