Megyei foci: Nincs változás a megye III-ban, megint nyert a KLC-KTE SI

Mártin Tibor csapata ezúttal Fülöpszállásról hozta el a három pontot, ám mivel a Szabadszállás is nyerni tudott Solton, a tabellán nem történt változás. Mindkét aranyesélyes 64 pontnál jár, ám riválisunk gólkülönbsége +140, míg a mieinké +120.

Kovács András

Kovács András is betalált Fülöpszálláson

Fülöpszállás – KLC-KTE SI 0-3 (0-1)

Megye III. észak, 26. forduló

KLC: Faragó – Nagy T. (Pálnok 75.), Kovács A., Garaci, Pap – Dócs (Kelő 46.), Komonyi, Zsoldos, Szabó G. (Cselei 79.) – Ámann (Berényi 46.), Bende.

Gól: Zsoldos (11.), Kovács A. (71.), Kelő (89.)

Márton Tibor: Sok hibával, nem a legjobban játszottunk ezúttal. Győzelmünk ennek ellenére megérdemelt összességében, mert jobb csapat vagyunk. 

 

Utánpótlás eredmények:

KLC-KTE SI – Tiszakécske 0-2 (0-2)

Megye I. U19, 26. forduló

KLC: Martony – Szántó, Keresztes, Katona, Varga – Szűcs, Barta (Csík 63.), Kenderes, Szalai – Horváth, Benkovics (Nyúl 46.).

Gól: Lovas (6.), Nagy (10.)

Máté Gábor: Gól nélkül nem lehet győzni, gratulálok a Tiszakécskének!

 

Az U16-os bajnokságban Komonyi Gábor csapata egy előrehozott bajnokit is játszott a múlt hét folyamán, így két mérkőzésen is érdekeltek voltak.

KHTK – KLC-KTE SI 5-0 (2-0)

U16 észak, 21. forduló

KLC: Váczi – Horváth, Bódog, Récsei, Szabó P. (Tatár 25.) – Vezsenyi, Szalai, Stein (Hosszú 60.), Vinczellér – Hofmeister, Masir.

Gól: Ványi (8., 74., 84.), Oroszi (12.), Rádi (50.)

Komonyi Gábor: A mérkőzésen főleg a védekezésre kellett koncentrálnunk, bár így is volt pár ígéretes támadásunk, ha higgadtabbak és bátrabbak vagyunk, nekünk is juthatott volna egy-két gól. Összességében nem játszottunk rosszul, de sajnos így sem tudtuk igazán megnehezíteni a félegyháziak dolgát. A mezőny legjobb csapatával játszottunk, akik most is bizonyították, miért is lettek bajnokok. Gratulálunk nekik!


KLC-KTE SI „A” – KLC-KTE SI „B” 6-1 (2-0)

U16 észak, 20. forduló

„A”: Váczi – Horváth, Bódog, Récsei, Szabó P. – Vezsenyi, Tatár, Stein (Katona 65.), Vinczellér (Vágó 57.) – Kissebestyén, Masir.

„B”: Rákóczi – Mányoki (Fehér D. 69.), Pácsa, Kókai (Hajda 72.), Bíró – Illés (Toldi 52.), Fehér T. (Irházi 46.), Lukács, Szarvas – Szalkai (Szabó G. 55.), Nyúl.

Gól: Vezsenyi (12.), Kissebestyén (13., 49., 89.), Szabó P. (77.), Masir (82.) ill. Nyúl (87.)

Kiállítva: Tatár (19.) ill. Lukács (19.)

Komonyi Gábor: Két vereség után fontos volt, hogy megszerezzük a három pontot, már csak azért is, mert a második helyünket mindenképpen szeretnénk megtartani. Pontos labdakihozatalokból sok támadásunkat végig tudtuk vinni, és gondolkodás gyorsaságban ma végre előreléptünk. Emellett nagyon akartak a játékosok, és ezeknek összegészében meg is lett az eredménye.

Parti Gyula: Egy sokkal jobb csapattól kaptunk ki, megérdemelt győzelmet arattak!

 

KLC-KTE SI „A” – Kerekegyháza 2-5 (1-3)

U14 észak, 16. forduló

KLC: Bódogh – Hajagos, Gonda, Fekete, Mészáros, Győrfi, Madarász, Háry, Bodor.

Csere: Versics, Molnár, Benke, Ábrahám, Polyák, Kókai.

Gól: Bodor (19., 51.) ill. Ubornyák (3., 52., 76.), Gazdag (12.), Kiss (35.)

Péntek József: Ellenfelünkön nagyon nehezen találtunk fogást, jól védekeztek és a labdaszerzéseik után rendre veszélyesen érkeztek a kapunk elé. Megnehezítjük már hetek óta az életünket azzal, hogy sok egyéni hiba jellemző ránk. Néhányan hatalmasat küzdöttek, míg mások jóval tudásuk alatt játszottak. Bodor, Győrfi és Mészáros játékát tudom kiemelni. 

 

Félegyházi TSI „B” – KLC-KTE SI „C” 1-0 (1-0)

U14 észak, 16. forduló

KLC: Rákóczi – Kima, Blaszák, Elek-Rembeczky, Gömöri, Bóta, Bablinszki, Balogh, Orbán.

Csere: Banó, Tóth, Wellmann, Pálfi, Nagy, Szélesi, Merena.

Gól: Makány (6.)

Márton Tibor: Ki-ki meccsen a szerencsésebbik csapat nyert, voltak lehetőségeink, de azok kimaradtak. Gratulálok az ellenfélnek a lelkes játékhoz! 

 

Kecskemét-Hetényegyházi SC – Jakabszállás 5-1 (3-1)

Megye II. U19, 26. forduló

Hetényegyháza: Erdélyi (Putnoki 57.) – Kozma, Koppány D., Anyalai, Kis (Holové 60.) – Tasi (Szabó I. 67.), Mészáros, Friesz, Koppány M. – Szabó K., Üres-Farkas.

Gól: Kozma (26.), Koppány M. (29.), Friesz (43., 71.), Üres-Farkas (79.) ill. Lovász (7.)

Kiss Sándor: A korai vendég gólt követően gyorsan rendeződtünk, és ismét a jó csapatmunkának köszönhető, hogy ilyen arányban is megérdemelt győzelmet, és újabb értékes három pontot szereztünk, a fizikálisan sokkal erősebb Jakabszállás ellen. Köszönöm a csapatnak a hozzáállást, nem szabad megállnunk a felfelé vezető úton! 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu