Némedi Norbert szerint méltó partnerei voltak a Tiszakécskének

Vezetőedzőnk szerint bizonyos szituációkban még nem a legjobb döntéseket választja fiatal csapata, ebben a jövőben fejlődniük kell, hogy a hasonló meccsek máshogy alakuljanak számukra. A Kecel elleni bajnokin biztosan megint lesznek fontos hiányzók, ám több U19-es fiatal is bizonyítási lehetőséget kaphat.

Némedi

Miként értékelnéd a Tiszakécske elleni rangadót?

Nem alakult pozitívan számunkra a végeredmény, de azért voltak olyan dolgok, amik nem voltak rosszak. A meccs felében bőven méltó partnerei voltunk az egyik bajnokesélyesnek. Fiatal csapatunk van, bizonyos szituációkban még nem a legjobb döntéseket választjuk, ebben kell fejlődnünk, hogy amikor hasonló rangadók jönnek, akkor máshogy jöjjünk ki ezekből.

Sérülések és eltiltások nehezítették a munkátokat már múlt héten is, ebben sajnos most sem történt változás. Milyen állapotban van a keret?

Erre a meccsre is éppen csak felépült néhány játékos, igaz ez a fiatalokra is. Bartucz Martin a vége felé már sérüléssel bajlódott, Tölgyesi Viktort biztosan el fogják tiltani piros lapja miatt, és Harnos Zoli játéka is erősen kérdéses. Nem állunk tehát túl jól, így a végéhez közeledve pont minden sújt minket, ráadásul a sárga lapok is többeknél gyűlnek. Nem volt vastag a keretünk sose, most se az, de a hétvégre azért össze tudjuk szedni magunkat. Az U19-es csapat csütörtökön játszik, így új arcok is feltűnhetnek. Azon elhatározásom nem változott, hogy szeretném versenyhelyzetben is megnézni a fiatalokat, úgyhogy nagyjából ennek tükrében alakulhat majd a hétvégi keretünk.

A Kecel egy kiismerhetetlen csapatnak mondható, képesek nagy bravúrokra is, de most éppen kikaptak a Kunszállástól. Milyen mérkőzésre számítasz?

Én is ilyen csapatnak látom őket, elég jó játékosaik vannak még a negyedosztály szintjén is. Sok minden történt velük ebben a bajnokságban, ősszel fel kellett dolgozniuk egy tragédiát, pár héttel ezelőtt pedig edzőfronton történt változás. Meglátjuk, melyik arcukat mutatják, mi csak saját magunkra koncentrálunk most is, ahogy minden mérkőzésünk előtt. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu