Mercedes-KLA: Legyőzte a Vidit az U19

Csütörtökön előrehozott bajnokit játszott a Mercedes-KLA U19-es csapata, a mieink a Videotont fogadták a Széktói 2-es pályáján. 

Nemesvári

Nemesvári most a kiemelt bajnokságban volt eredményes

Szabó Tibor csapata végig támadólag lépett fel a találkozón, már az első félidőben is több helyzetünk volt, ám a vendégek ekkor még megúszták kapott gól nélkül. Bódai lövését a gólvonalról vágták ki egy kapu előtti kavarodás végén, Nemesvári pedig már a kapust is elfektette, ám egy visszaérő védő szerelni tudta.

A második játékrészben sem vett vissza a Mercedes-KLA, több szép támadást is vezettünk, pontrúgásaink pedig rendre veszélyesnek bizonyultak. Gólt végül egy kitűnő ellentámadásból értünk el, Maczelka kapott jó ütemű indítást, akinek lövését éppen az érkező Nemesvári elé paskolta a kapus, támadónk pedig üres kapura nem is hibázott. A második gól ismét egy gyors akcióból született, ekkor Bódai indult el Maczelka passzából, majd okosan a rövidbe passzolt. Szűk negyedórával a vége előtt aztán a vendégek szépíteni tudtak, miután egy baloldalról belőtt labdára Pápai érkezett középen, ám az eredmény ezt követően már nem változott.


U19: Mercedes-KLA – Videoton 2-1 (0-0)

KLA: Váczi – Csizmadia, Rapi, Rozsi, Mokrickij – Bartucz, Majoros – Nemesvári (Simon 86.), Maczelka, Molnár (Tóth K. 86.) – Bódai (Bozsik G. 90.).

Gól: Nemesvári (53.), Bódai (72.) ill. Pápai (77.)

Szabó Tibor: 70 percig nagyszerűen játszottunk, megszereztük a vezetést, és ebben az időszakban le is zárhattuk volna a mérkőzést. Az utolsó 20 percben a Videoton is megmutatta, hogy milyen játékerőt képvisel, így izgalmas lett a hajrá, de a győzelmünkhöz nem férhet kétség. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu