Kecelen folytatja szombaton a Kecskeméti LC – beharangozó

Idegenbeli mérkőzésre készül Némedi Norbert csapata, a megye I. 27. fordulójában a Kecel vendége lesz a Kecskeméti LC.

Kecel

Egy olyan csapat ellen folytatjuk a szezont, mely ellen ősszel nem sikerült nyernünk, a Széktói Stadionban ugyanis csak helyzetekig jutottak a játékosok, gól nem született. A Kecel a bajnokság egyik legkiismerhetetlenebb csapata, hiszen pozitív és negatív meglepetésekkel is szolgáltak már, legutóbb például attól a Kunszállástól kaptak ki, melynek ősszel még 9 gólt rúgtak. A sok gól egyébként is jellemző rájuk, gólerős a támadósor és a védelem is, ebből fakad elsősorban kétarcúságuk. Képesek azonban kapott gól nélkül is hozni meccseket, ez sikerült például számukra tavasszal Tiszakécskén is. A kiszámíthatatlan szezonra magyarázat lehet az is, hogy ősszel Szöllősi Tamás tragikus halálát kellett feldolgoznia a csapatnak, tavasszal pedig egy edzőváltás is történt, a leköszönő Vanó Sándor helyét, az NBI-es rutinnal rendelkező Zsók József vette át, aki így játékos-edzőként tevékenykedik már.

Némedi Norbertnek akadnak hiányzói ezúttal is, hiszen Tölgyesi Viktorra eltiltás miatt nem számíthat, míg Harnos Zoltánt a TVSE elleni rangadón kellett lecserélni a szünetben, a héten nem is edzett. Mivel az U19-es együttes már csütörtökön lejátszotta bajnoki meccsét, így a fiatalok hétvégén kivétel nélkül a csapat rendelkezésére állhatnak, vezetőedzőnk azt is előrevetítette, hogy akár új arcok is bemutatkozhatnak. A kiesők mellett ráadásul visszatérők is lehetnek, Molnár Tamás már edzett a héten, Rozsi Dominik pedig az U19-ben is pályára lépett.

Némedi Norbert erős ellenfélre számít:

„Jó játékosaik vannak még a negyedosztály szintjén is. Sok minden történt velük ebben a bajnokságban, ősszel fel kellett dolgozniuk egy tragédiát, pár héttel ezelőtt pedig edzőfronton történt változás. Meglátjuk, melyik arcukat mutatják, mi csak saját magunkra koncentrálunk most is, ahogy minden mérkőzésünk előtt.”

A találkozóra egységesen 500 forintos jegyárat szabott meg a keceli klub, útvonaltervet a pályához ITT találnak drukkereink.

Kecel FC – Kecskeméti LC

Megye I., 27. forduló, Kecel

2016.05.14. (szombat), 17:00

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu