Gólzáporos döntetlen Kecelen

Szombaton a Kecel vendége volt csapatunk, és noha kétszer is elhúztunk a hazaiaktól, hibáinkat kihasználva végül otthon tartottak egy pontot.

nemesvári

Némedi Norbertnek kényszerű okokból is meg kellett forgatnia csapatát, hiányzók és visszatérők is akadtak, Csizmadia Tamás személyében pedig egy debütálót is köszönthettünk a védelem jobboldalán. A találkozó kitűnően kezdődött számunkra, hiszen az első kapura lövésből gól született, egy legurított szabadrúgást Nemesvári lőtt 19 méterről a bal alsóba. A gól után azonnal kapust kellett cserélnie a vendégeknek, Varga ujjsérülést szenvedett. A Kecel ezt követően helyzetig is eljutott, és némi nyomást igyekezett gyakorolni a kapura, ám megint jól éltünk adódó lehetőségünkkel, és Szabó Tamás kapusról kijövő szabadrúgását, Nemesvári lőtte közelről a hálóba. Kétgólos előnyünk után a meccset is rövidre zárhattuk volna, előbb Nemesvári vezethette egyedül kapura a labdát, majd Filus lőtt egy csel után, ezt követően pedig Péntek is próbálkozott, ám minden alkalommal védett a hazai hálóőr. A kihagyott helyzetek után a semmiből szépíthetett a Kecel, a játékvezető kezezés miatt ítélt büntetőt, amit Kitl Zoltán be is rúgott. A szünet előtt aztán a játékvezető megadott még egy tizenegyest, amikor Szabó Tamás ugrott volna ki védője mellett. Támadónk maga állt a labda mögé, és higgadtan lőtte ki a jobb sarkot.

Kétgólos előnyünk birtokában, jól kezdtük a második félidőt is, ismét megvoltak a lehetőségeink az újabb gólokhoz. Nemesvári és Szabó Tamás is növelhette volna a különbséget, ám az elszalasztott ziccerek után ismét a Kecel örülhetett. A jobboldali szögletzászlónál csatáztak a játékosok a labdáért, majd valahogy középre gurítottak a hazaiak, a tizenhatos vonalához érkező Kovács József pedig a bal alsóba helyezett. Az egyenlítésre sem kellett sokat várni, igaz, Parti kapufájánál nem volt szerencsénk, ahogy egy előrevágott labdánál sem, melyet alaposan elszámoltunk. A kapuból kilépő Szabó Gergőt vitatható módon szabálytalannak látta a játékvezető, így újabb büntetőhöz jutottak a hazaiak. Zsók József játékos-edző lába sem remegett meg, így kiegyenlítettek a hazaiak. A folytatásban aztán végig fölényben játszottunk, a Kecel már nem tudott eljutni kapunkig, ám semmi sem akart összejönni a kapu előtt. A hajrában Parti Gábor lőtt fölé 10 méterről, majd egy szögletnél egymást zavarták a mieink nagy igyekezetükben, Nemesvári pedig egy lecsorgó labdát nagyon gyengén talált el kapuval szemben. Az eredmény így nem változott, őszhöz hasonlóan ismét pontosztozkodás lett a 90 perc vége.


Kecskeméti LC – Kecel 3-3 (1-3)

Megye I. 27. forduló, Kecel

KLC: Szabó G. – Csizmadia, Urbán, Szabó Gy., S. Juhász – Bartucz (Molnár 83.), Rozsi (Kürtösi 55.), Péntek (Parti 58.) – Nemesvári, Szabó T., Filus (Ihos 76.).

Kecel: Varga (Székely 8.) – Sendula P., Zsók, Vedelek, Sendula J. – Kovács, Farkas, Vata, Kitl – Kolompár (Novotnik 28.), Horváth.

Gól: Kitl (35. – büntető), Kovács (60.), Zsók (66. – büntető) ill. Nemesvári (8., 17.), Szabó T. (40.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu