A visszavágás is cél a Kiskunmajsa ellen – beharangozó

A megyei élvonal 28. fordulójában a Kiskunmajsát fogadjuk a Széktói Stadionban, és csapatunk célja nem lehet más, mint a 3 pont megszerzése.

KLC

Ősszel alaposan meglepett minket a Kiskunmajsa, mely küzdelmes meccsen otthon tartotta az egyik pontot, Filyó Gábor büntetőjével végül döntetlenre voltunk jók. Kevés hasonlóan szép eredménynek örülhetett tavasszal ellenfelünk, hiszen nagyon visszaestek, 1-1 győzelem és döntetlen mellett 9 vereségnél tartanak, ami nem túl meglepő, hiszen alapemberek is távoztak télen. Az utolsó két meccs Némedi Norberték számára sem sikerült jól, ezzel a dobogós álmok is szertefoszlottak tulajdonképpen, hiszen a Kalocsának csupán egy pont kell már a bronzhoz. Vezetőedzőnk ennek ellenére szeretné jó szájízzel zárni az évet, valamint megtartani a negyedik helyet a Baja előtt:

"Jól telt a hetünk, a sérültek felépültek és a csapattal dolgozhattak, így teljes kerettel tudunk készülni a szombati mérkőzésre. A dobogó sajnos már nincs belátható távolságban, de szeretnénk pozitívan zárni, így a célunk természetesen a győzelem."

Nehéz meccsre számít Molnár Tamás, aki ugyanakkor szeretné három győzelemmel zárni a szezont:

„Nem gondolnám, hogy könnyű mérkőzés lesz, és abban is egészen biztos vagyok, hogy a vendégek részéről a küzdelem fog dominálni. Ősszel is hasonló módon álltak a párharchoz, és meg is izzasztottak bennünket. A negyedik hely megtartására maradt reálisan esélyünk, és most már az a célunk, hogy a Baját magunk mögött tartsuk. Mindig nyerni megyünk ki a pályára, ez most sem változott, három győzelemmel szeretnénk zárni a szezont.”

A találkozóra a megszokott módon, 500 forintért vásárolhatják meg szurkolóink a belépőket, a 14 éven aluliaknak ingyenes a belépés. Pénztárnyitás egy órával a kezdés előtt.

Kecskeméti LC – Kiskunmajsa

Megye I. 28. forduló, Széktói Stadion

2016.05.21. (szombat), 17:00

Játékvezető: Tihanyi Gábor (Dobai János, Szeri Tamás)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu