Sima győzelem a Kiskunmajsa ellen

Szombaton a Kiskunmajsát fogadta csapatunk a Széktóiban, és a papírformának megfelelően, magabiztos győzelemmel zártuk a 90 percet.

Parti

Parti Gábor több gólban is benne volt

Az első negyedórában még inkább a mezőnyjáték dominált, nem igazán tudtunk a vendégek mögé kerülni, akik néhány kontrával ekkor még eljutottak a kapunk közelébe. A 18. perctől aztán érezhetően egyre nagyobb fölénybe kerültünk, Nemesvári, Parti, Szabó Tamás és Filus kísérletezhetett, és Mikovics kapusnak akadt is dolga bőven. A 33. percben megszereztük a vezetést, Rozsi kapott kitűnő indítást, majd az alapvonalról kitűnően tálalt Szabó Tamás elé, aki jobbal nem is hibázott. Továbbra is a vendég térfélen zajlott ezután a játék, és ennek újabb gól lett az eredménye, amikor Nemesvári beadására, ismét Szabó érkezett, Mikovicsról kijövő lövését pedig Parti pofozta a hálóba. A semmiből ugyan Bognár még szépíthetett volna, ám hiába húzta el már Szabó Gergő mellett is ziccerben a labdát, az üres kapu mellé lőtt. 

Fordulás után rögtön újabb gólnak örülhettünk, Parti ugratta ki a legjobb ütemben Nemesvárit, aki a kapussal szemben állva kilőtte a bal felsőt. Még az első félidőnél is jobban sorjáztak már ekkor a kecskeméti lehetőségek, szinte 2-3 percenként feljegyezhettünk valamit, és a lendületet az sem törte meg, hogy egy kontra végén Nyerges is közel állt a gólszerzéshez. A cserék jól szálltak, Kürtösi az első labdaérintéséből még Mikovics és a kapu fölött is átemelte a labdát, ám két perccel később Harnos kapusról kijövő bombáját már könnyedén belsőzte be 5 méterről. A kegyelemdöfést végül Harnos Zoltán adta meg, aki ezen a meccsen is sokat dolgozott első góljáért, és Ihos lapos beadása után meg is szerezte azt.


Kecskeméti LC – Kiskunmajsa 5-0 (2-0)

Megye I. 28. forduló, Széktói Stadion

KLC: Szabó G. – Nagy L. (Harnos 46.), Urbán, Szabó Gy., Molnár – Filus (Ihos 65.), Tölgyesi, Rozsi (Márki 75.), Nemesvári (Péntek 75.) – Szabó T., Parti (Kürtösi 65.).

Kiskunmajsa: Mikovics – Lőrik (Tóth 88.), Máté, Domán, Cseh (Szögi 85.) – Balog (Gyenizse 86.), Vizin, Nagy G., Bognár – Nyerges, Torma.

Gól: Szabó T. (33.), Parti (40.), Nemesvári (48.), Kürtösi (70.), Harnos (80.)

 

Következő meccs: 05.29. (vasárnap), Kiskőrös – Kecskeméti LC, 17:00

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu