Mercedes-KLA: Bravúros fordítás az U14-től

Az U17 és az U16 már szerdán lejátszotta bajnokiját, így hétvégén három akadémiai csapatunk lépett pályára. Az U19 egy igen fordulatos meccsen előbb hátrányból fordított, azonban a hosszabbításban mégis vereséget szenvedett. Sokkal szerencsésebb volt az U14, mely kétgólos hátrány után is vissza tudott kapaszkodni az Illés Akadémia ellen, sőt, a győzelmet is kiharcolták.

U14

Fordított az U14

U19: DVTK – Mercedes-KLA 3-2 (1-2)

KLA: Váczi – Csizmadia (Bozsik G. 83.), Rapi, Kadosa, Mokrickij – Maczelka (Pusztay 55.), Németh, Szabó P. (Balázs 64.) – Molnár, Bódai, Tóth.

Gól: Gantner (7.), Bárdos (55.), Lipták (91.) ill. Rapi (43.), Maczelka (45.)

Szabó Tibor: Változatos, jó iramú mérkőzést játszottunk. Az első félidőben fokozatosan átvettük a játék irányítását, és megfordítottuk az állást. A második félidőben sorozatos sérülések miatt megbomlott a csapatjátékunk, ezért az ellenfél többet birtokolta a labdát, és egy utolsó percben lőtt góllal megnyerte a mérkőzést. 

 

U15: Mercedes-KLA – Illés Akadémia 0-3 (0-0)

KLA: Nagy D. – Bali (Suhajda 70.), Roza, Hirman, Katona – Szabó G. (Lucza 70.), Drabik (Orlov 70.), Szász – Török, Bashiri-Shahroodi (Szarvas 53.), Kovács P.

Gól: Nyári (61.), Tóth-Gábor (67.), Illés (79.)

Csima Gyula: A tavaszi kétarcúságunk megmaradt, jó és rossz periódus váltotta egymást most is. Azon dolgozunk, hogy utóbbiból minél kevesebb legyen a folytatásban.

 

U14: Mercedes-KLA – Illés Akadémia 3-2 (1-2)

KLA: Berta – Edmilson, Barkóczi, Treiber (Sörös 17.), Száhl – Récsei, Kasztel, Pécsi – Szebellédi (Gulyás 69.), Áman (Ackerl 48.), Faragó.

Gól: Faragó (36., 55.), Szebellédi (50.) ill. Jakab (5., 19.)

Lóczi Péter: Hatalmas gratuláció az egész csapatnak, 0-2-ről fordítva sikerült győznünk, ráadásul érett, jó és taktikus játékkal. Mentálisan erősek voltunk, erőnlétben is a Szombathely fölé nőttünk, sokkal jobban bírtuk a hirtelen hőséget, és a műfű adta nehézségeket. Nagyon jól szerepelünk tavasszal, de az eredmény nem fontos számomra, az már jóval inkább, hogy óriási fejlődésen megy keresztül a csapat a játékban és a hozzáállásban is. Próbáljuk tartani, illetve emelni a szintet!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu