Harnos Zoltán megkönnyebbült gólja után

Télen érkező támadónk ugyan mezőnymunkájával és gólpasszaival nem vallott szégyent a tavasz folyamán, ám természetes, hogy a góltalanság nagyon nyomasztotta, hiszen ősszel 10-szer talált be még a Bácsalmás színeiben. Volt csapata ellen is nagyon készül, de előtte még a Kiskőrösre koncentrál.

Harnos

Sokat dolgoztál eddig is az első gólodért, most végre összejött. Megkönnyebbültél?

Igen, nagyon nagy kő esett le a szívemről. Nyomasztott, hogy nem tudok a kapuba találni, nem teltek jól így a hetek, kicsit elveszettnek is éreztem magam.

A teljesítményedet azért a mezőnymunka és a gólpasszok is meghatározták, Némedi Norbert is kiemelte ezt több soron. Meccs után mit mondott neked?

A mezőnymunkámat nem is szégyellem, de azért egy támadót mindig a góljai minősítenek elsősorban, és ez sajnos nagyon nem akart összejönni. Norbi örült a gólomnak, gratulált, ami természetesen jól is esett.

A Kiskőrös ellen bebiztosíthatjuk a 4. helyet egy győzelemmel. Miként készültök a mérkőzésre?

Minden mérkőzésre ugyanúgy készülünk, nincs ez másként most sem. Becsülettel és teljes koncentrációval dolgozunk, nyerni akarunk.

Az utolsó körben majd a Bácsalmást fogadjuk, neked ez külön érdekes is lesz. Megy már a zrika a volt játszótársakkal?

Nagyon várom már a volt csapatom elleni meccset, de ez egyelőre nem téma. Először győzzük le a Kiskőröst, utána majd lehet foglalkozni ezzel is.

 

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu