Utolsó idegenbeli fellépésére készül a Kecskeméti LC – beharangozó

Vasárnap a Kiskőrös vendége lesz a Kecskeméti LC, és győzelem esetén bebiztosíthatják a 4. pozíciót Némedi Norbert játékosai.

klc

Ezen a hétvégén több helyezés is eldőlhet a megyei élvonalban, így van ez a Kecskeméti LC esetében is, hiszen csapatunknak egy kiskőrösi siker garantált negyedik helyet jelentene, mivel így a szabadnapos Baja behozhatatlan hátrányba kerülne. Az előjelek tulajdonképpen nem rosszak, hiszen a hazaiak több játékosukat is nélkülözik, ráadásul az utóbbi hetekben nincsenek is jó formában. Intő jel azonban, hogy többször is megmutatták már oroszlánkörmeiket, tavasszal döntetlent játszottak a KHTK-val, ősszel pedig legyőzték a Tiszakécskét. Eltiltás miatt Somlyai Péter és Füleki Antal sem játszhat, felépült azonban Szentgyörgyi Ákos, aki tavaly 23 gólt lőtt a Híd SC színeiben, illetve őket erősíti a gólkirályi cím egyik várományosa, a 22 gólos Pohankovics Patrik. 

A Kecskeméti LC jó hangulatban készült a héten, a játékosok szerdán kosárlabdával és pörkölttel dobták fel a munkát.  Némedi Norbert három játékosára nem számíthat, Nagy László a szezonban már nem léphet pályára, de Sudár Csaba és Bartucz Martin sem edzett a csapattal. A többiek azonban egészségesek, így vannak variációs lehetőségei mesterünknek:

"Felszabadult héten vagyunk túl, jó hangulatban telt. Vannak sérültjeink, de a céljaink nem változtak, továbbra is győzelemre törekszünk, mert szeretnénk szépen zárni a szezont."

Pontos útvonaltervet és térképes segítséget ITT találnak a kiskőrösi pályához drukkereink, a felnőtt belépők 600, a diák/nyugdíjas jegyek 400 forintba kerülnek majd a helyszínen.

Kiskőrösi LC – Kecskeméti LC

Megye I. 29. forduló. Kiskőrös

2016.05.29. (vasárnap), 17:00

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu