Szépen búcsúzna a csapat a szurkolóktól – beharangozó

Az utolsó fordulókat rendezik a megyei és az utánpótlás bajnokságokban is hétvégén, a Kecskeméti LC hazai pályán búcsúzik a szezontól és a szurkolóktól. Csapatunk szeretné ezt győzelemmel tenni a Bácsalmás ellenében.

KLC

A novemberi összecsapást jó játékkal nyerték a mieink, bár 1-0 után még egyenlítettek a hazaiak (éppen Harnos Zoltán góljával), a második félidőben további két gólt szereztünk, így akkor jó szájízzel sikerült pihenőre vonulnunk. Ez a cél most is, hiszen őszhöz képest előrelépett pontgyűjtésben a Kecskeméti LC, ezt az összképet semmiképpen sem szeretnék rontani Némedi Norberték. A mieink felszabadultan futballozhatnak, hiszen biztos, hogy a negyedik helyen zárjuk a szezont. 

A Bácsalmás a kilencedik helyről várja a kecskeméti túrát, ennél hátrébb már nem is szorulhatnak a tabellán, a Kiskőröst pedig győzelemmel sem biztos, hogy meg tudják előzni, hiszen riválisuk a sereghajtó Soltvadkerthez látogat. A PVSE ebben az évben egy tipikus, masszív középcsapatként szerepelt, hazai pályán bárkit meg tudott izzasztani, idegenben viszont meglepő pontvesztések is becsúsztak, így nehéz kiszámítani, milyen arcukat mutathatják.

Némedi Norbert szeretné, ha a drukkerek is kellemes élményekkel gazdagodnának az utolsó fordulóban:

„Az utolsó felvonásra készülünk, szeretnénk győzelemmel búcsúzni a szurkolóinktól hazai pályán. Előre is szeretnék mindenkinek köszönetet mondani ezért félévért, a drukkereknek a bíztatásért, a csapatnak pedig befektetett munkáért.”

A belépők a megszokott módon, 16 órától vásárolhatóak meg a pénztárakban, egységesen 500 forintért. A 14 éven aluliak számára ingyenes a mérkőzés. 

Kecskeméti LC – Bácsalmási PVSE

Megye I., 30. forduló, Széktói Stadion

2016.06.04. (szombat), 17:00

 

Játékvezető: Kiss Anikó Tünde (Vörös Gábor, Molnár Alex)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu