Tavaszi dobogón, szorosan az éllovasok nyomában a Kecskeméti LC

Némedi Norbert együttese sokat lépett előre eredményességben az őszhöz képest, hiszen a Kecskeméti LC szorosan a Tiszakécske és a KHTK nyomában, a Kalocsával azonos pontszámmal zárt a tavaszi tabella harmadik fokán.

KLC

Bár érmet végül nem sikerült szereznie csapatunknak, Némedi Norbert büszke lehet a KLC tavaszi menetelésére, hiszen 8 ponttal eredményesebbnek bizonyultak a mieink őszhöz képest. Akkor 24 ponttal zártunk, most 32 került a nevünk mellé, és ezzel csupán három egységgel maradtunk le a bajnoki címért küzdő kettősről.

Hozzánk hasonló fejlődésen ment át a Baja is, mely szintén gyengébben teljesített ősszel. Ezt elsősorban gólerős támadójátékuknak köszönhetik, hiszen a Tiszakécske mellett ők szerezték a legtöbb gólt. Ebben a mutatóban negyedik helyen zárt a Kecskeméti LC, míg a kapott gólok tekintetében a harmadik legjobb eredménnyel rendelkezünk.

Szinte bevehetetlen bástya lett a Széktói Stadion is, csupán a TVSE elleni rangadón maradtunk pont és gól nélkül, másik 6 hazai fellépésünket megnyertük, mindössze egyetlen kapott góllal. 

tavasz

Forrás: bacskiskunfoci.hu

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu