Szombaton a Paks II. jön a Széktóiba – beharangozó

Másfél hét után ismét hazai edzőmeccset játszik a Kecskeméti LC, ezúttal is egy magasabb osztályban szereplő együttes ellen. A szombati mérkőzésen az új igazolásokkal is ismerkedhetnek már szurkolóink.

Petrics

Petrics Branko örökölheti meg a 10-es mezt

A Paks tartalékjai az NBIII Közép csoportjában szerepeltek az előző szezonban, és végül erős középcsapatként a 9. helyen zártak. A keret kapcsán botorság lenne belemenni komolyabb elemzésekbe, hiszen várhatóan igen vegyes együttessel érkeznek, tekintettel az első csapat vasárnapi bajnokijára is. Az azonban biztos, hogy komoly játékerőt képviselő, magasabb osztályú rutinnal rendelkező együttessel találkozunk.

A szombati találkozón drukkereink az új igazolásokkal is jobban megismerkedhetnek, hiszen az már biztos, hogy 7 futballistával erősödött a Kecskeméti LC kerete. Farkas István (32 éves) 56, Balog Marcell (28) 11 NBI-es meccsen viselte korábban a KTE szerelését, mindketten sajátnevelésű játékosok, előbbi Tiszakécskéről, utóbbi Ausztriából tér vissza. Farkas az NBII-es bajnok, valamint a kupagyőztes együttesnek is tagja volt. Szentlőrincről Hajnal Gábor (24, jobbhátvéd), Kecelről Kitl Zoltán (24, támadó középpályás) érkezik, utóbbi neve nem véletlen lehet ismerős, hiszen a diósgyőri Kitl Miklós bátyjáról van szó. Nagykőrösről ketten jönnek, Petrics Branko (29) középpályás, Toricska Rajmond (23) pedig támadó, ahogy a Gyöngyösről érkező Nádudvari Alex (24) is. 

A mérkőzésre a centerpályán kerül sor, a belépés természetesen ezúttal is ingyenes.

Kecskeméti LC – Paks II.

Edzőmeccs, Széktói Stadion

2016.07.23. (szombat), 10:00

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu