Harmadik edzőmeccsét is megnyerte a Kecskeméti LC

Szombaton az NBIII-as Paks II. ellen lépett pályára csapatunk a Széktói Stadionban, és noha a szünetben még a vendégek vezettek, a második félidőben fordítani tudtunk.

Branko

Petrics mindkét gólban főszerepet vállalt

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek. Ziccerünk először nekünk volt, Kitl már a kapus mellett is elhúzta a labdát, ám lövését ki tudták vágni még a gólvonalról. Könnyen vezetést szerezhetett volna ezután a Paks is, Kiss Tamás azonban a jobb alsó mellé lőtt egy büntetőt, melyet egyébként Váczi Milán jól is érzett. Innentől felváltva forogtak veszélyben a kapuk, a paksiak távoli lövésekkel dolgoztatták meg fiatal kapusunkat, a másik oldalon Salami és Balog veszélyeztetett egy-egy alkalommal. A vezetést végül a vendégek szerezték meg, egy jó kiugratás végén, Váczi már tehetetlen volt egy az egyben a paksi támadóval. A gól egy kicsit meg is fogta a mieinket, akár nőhetett is volna a különbség, de Váczinak is köszönhetően már nem változott szünetig az állás.

A második félidőre már sokkal jobban futott ki csapatunk, Farkas fejese és Nádudvari lövése is tartogatott magában veszélyt. Nem is kellett sokat várni a gólra, Petrics pontos oldalszabadrúgására többen is berobbantak, végül Salami belsőzött 5 méterről a kapuba. A lendület megmaradt a folytatásra is, Nemesvárit nagy helyzetben húzták vissza Toricska kiugratásánál, a szabadrúgást pedig Petrics tekerte a rövid felsőbe 16-ról. Némedi Norbert is sokat cserélt ekkorra, mindenki pályára lépett a második félidőben, így a hajrára kicsit kevesebb helyzet maradt. A legnagyobb Nemesvárié volt, azonban a kapus védeni tudott, ahogy a túloldalon egy alkalommal Szabó Gergőnek is a helyén kellett lennie. A lefújás előtt még meccslabdája is volt a Paksnak, ám ezzel nem tudtak élni, így maradt a 2-1.


Kecskeméti LC – Paks II. 2-1 (0-1)

KLC: Váczi (Szabó G. 46.) – Hajnal (S. Juhász 60.), Némedi (Szabó Gy. 46.), Urbán, Farkas (Molnár 60.) – Balog (Toricska 55.), Rozsi, Petrics (Péntek 65.), Kitl (Nemesvári 55.) – Salami (Parti 65.), Nádudvari (Sudár 65.)

Gól: Salami, Petrics

Némedi Norbert: Nagyon jó iramú találkozót játszottunk, tökéletesen illet a felkészülés ezen szakaszába. Kicsit fáradtabb stádiumban vagyunk, de nem jelent ez semmit, így is igyekeztünk azokat a dolgokat megvalósítani, amiket edzésen. Hibáink még mindig vannak, de továbbra is jó úton haladunk. A következő 3 hétnek arról kell szólnia, hogy ezeket a kis nüanszokat kijavítsuk.

 

Utolsó edzőmeccsét július 30-án (szombaton) játssza csapatunk, akkor is hazai pályán 10 órakkor kezdünk a Kiskőrös ellen. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu