Megye II.: Győzelem az Ócsa ellen, ez az év még a rutinszerzésről szólhat

Márton Tibor együttese alaposan átalakult, egyben megfiatalodott a nyár folyamán, így véleménye szerint ez a szezon főleg a rutinszerzésről szólhat. Az Ócsa elleni szerdai edzőmeccset 3-1-re nyerte a megye II-es alakulat, visszavágó szombaton.

megye3

Több távozója is lesz nyáron a KLC-KTE SI-nek, és az alakulóban lévő keretet elsősorban fiatalokkal fogja feltölteni Márton Tibor, ahogy azt már tavaly nyáron, a csapat alakulásakor is tette. Így volt ez már az Ócsa elleni 3-1 alkalmával is.

KLC-KTE SI – Ócsa 3-1

KLC-KTE SI: Borbély – Szántó, Keresztes, Garaci, Pap – Adorján, Dinnyés, Zsoldos, Pászti – Stein, Bozsik M.

Csere: Csőke, Putnoki, Cselei, Kelő, Ámann

Márton Tibor: Egy Pest megyei másodosztályú csapatot fogadtunk, akik hozzánk hasonlóan most jutottak fel. Jó felmérő volt ez számunkra, sok szép dolgot láttam, de vannak még hibáink is természetesen. Az átlagéletkor nagyjából 19-20 év lehetett nálunk, fiatal csapat leszünk. Le a kalappal a gyerekek előtt, mert mennek, ami a csövön kifér, mindent meg akarnak valósítani abból, amit kérek tőlük. A bajnokságra nézve túlzott elvárásaink nem lehetnek még, hiszen sokan most kezdték el szokni a felnőtt futballt. Ez az év még ennek jegyében a rutinszerzésről, a másodosztály megismeréséről fog szólni számunkra.

 

A KLC-KTE SI szombaton 17 órakor visszavágót játszik az Ócsával, ezúttal idegenben, mely egyben a hét zárása is lesz a keretnek. A jövő heti programban egy edzőmeccs szerepel,  kedden 19 órakor házon belüli párharcot vívnak a Mercedes-KLA U19-el. Két további tréning mellett szombatra csapatépítő foglalkozást tervez Márton Tibor, egy házi lábtenisz bajnoksággal. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu