Döntetlennel zártuk a felkészülést

Szombaton a Kiskőrös elleni hazai meccsel zárta a felkészülést a Kecskeméti LC, és Némedi Norbert csapata 1-1-es döntetlennel hangolt a szezonra.

KLC

A nagy meleg nem igazán kedvezett a csapatoknak, és ez rá is nyomta a bélyegét a játékra. Az azért összességében elmondható, hogy rengeteg helyzetet dolgoztunk ki a találkozón, ám ezeket szinte kivétel nélkül kihasználatlnaul is hagytuk. Egyet sikerült azért gólra váltanunk, amikor Hajnal Gábor egy lecsorgó labdát laposan lőtt a hosszú sarokba. A játékba ezzel együtt ezúttal több pontatlanság csúszott támadásban és védekezésben is, a Kiskőrös pedig egyet ki is használt. Makó ziccerben kétszer is próbálkozhatott, majd nem akármilyen szerencséje is volt, amikor fejese valahogy a gólvonal mögé került. Hiába rúgott több kapufát is csapatunk, újabb gólt már nem sikerült szereznünk, így döntetlennel zártuk a felkészülést, jövő szombaton már a szabadszállási kupameccsel kezdjük a szezont.

Kecskeméti LC – Kiskőrös 1-1 (1-0)

KLC: Szabó G. – Hajnal, Rozsi, Urbán, Farkas – Toricska, Petrics, Kitl, Nádudvari – Salami, Balog.

Csere: Váczi, Molnár, Nemesvári, S. Juhász, Némedi, Sudár, Parti, Szabó Gy.

Gól: Hajnal ill. Makó 

Némedi Norbert: Nagyon pozitív, hogy rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, az már sajnos nem annyira, hogy ez nem párosult kellő eredményességgel. A kezdésig ezt kell elsősorban kijavítanunk. Az is látszott, hogy most voltunk a legfáradtabbak a felkészülés folyamán, de a következő két hét már arról fog szólni, hogy a rajtra frissek legyünk. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu