Mercedes-KLA körkép: Hétközi forduló az NBII-ben, Gréczi ezúttal gólpasszt adott

GrécziMáris hétközi fordulót rendeztek a rendkívül hosszúra nyúló, 20 csapatos NBII-es bajnokságban. Eddig bizony bővelkedik meglepetésekben a szezon, ami korábbi akadémistáinkat is érinti.

A Budaörs a Békéscsabát fogadta, és a BSC 1-0-ra le is győzte tavaly még NBI-es riválisát. A győztesek oldalán Csillag Dárius végig pályán volt, éppen az ő kipattanó szabadrúgása után szerezte meg Kinyik a győztes gólt. Az Előrében Szalai Dániel és Bagi István most is végig játszott, de csapatuk három kör után, rúgott gól és pont nélkül sereghajtó.

A Cegléd az utolsó pillanatokban mentett pontot otthon a Cigánd ellen, az 1-1-es döntetlen alkalmával Farkas András végig játszott, Verebélyi Konrád a padon ült.

A SZEOL Balmazújvárosban kapott ki 2-0-ra, a szegedieknél Lévai Norbert 74 percet töltött a pályán.

A Siófok otthon győzte le 2-1-ra a Mosonmagyaróvárt, Gréczi Gábor pedig továbbra is kitűnő formában van, az első siófoki gólt ő készítette elő. A MTE-ben Koszó Balázs ismét 90 percet játszott.

A Puskás Akadémia Kozármislenyben kapott ki 2-1-re nem kis meglepetésre, a felcsútiknál Pekár László a 69. percben állt be.

Nyíregyházán játszott 1-1-es döntetlent a ZTE, melyben Patvaros Zsolt 90 percet kapott. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu