Bácsalmáson kezdi a szezont a Kecskeméti LC – beharangozó

Vasárnap megkezdi a bajnokságot csapatunk, a Kecskeméti LC a Bácsalmás vendége lesz az első fordulóban. Némedi Norbert nincs könnyű helyzetben, hiszen a felkészülés utolsó hetében sérülések is nehezítették a munkát.

KLC

A Bácsalmás rendkívül kellemetlen ellenfélnek számít hazai pályán, a tavalyi szezonban nagyon megizzasztották a KHTK-t és a Tiszakécskét is, utóbbi csak a hajrában szerzett gólokkal tudott fordítani ellenük. A PVSE ráadásul némileg erősödött is nyáron, így olyan csapatról van szó, mely meglepetésekre is képes lehet. Bajáról Princz Gilbert, éppen Kecskemétről pedig Harnos Zoltán érkezett (tért vissza), utóbbival a támadó szekció is igen kiszámíthatatlanná vált. Csapatunk tavaly novemberben 3-1-re nyerni tudott, a tavaszi szezon utolsó meccsén pedig a Széktóiban győztük le őket 3-0-ra, alighanem bármelyik eredményt elfogadná most is Némedi Norbert. Vezetőedzőnknek egyébként nincs könnyű dolga, hiszen az utolsó héten sajnálatos sérülések is nehezítették a felkészülést, ami azért okozhat némi fejtörést számára hosszabb távon is. 

A Kecskeméti LC keretéhez a héten 5 akadémista is csatlakozott, akik kettős igazolással a Mercedes-KLA U19 mellett a megye I-ben is lehetőséget kaphatnak akár. Mészáros Dávid kapus, Rapi Kristóf védő, Németh István középpályás, míg Bódai Dániel és Hulicsár Máté támadók. Hulicsár kisebb sérüléssel bajlódott a héten, így ő aligha lép pályára Bácsalmáson.

A mérkőzésre egységesen 500 forint a belépő, a pálya pontos címe: 6430 Bácsalmás, Szent János utca 1. (Bejárat a Penny parkolója felől), térképes segítség és útvonalterv ITT! 

Bácsalmási PVSE – Kecskeméti LC

Megye I. 1. forduló, Bácsalmás

2016.08.14. (vasárnap), 17:00

(ifi mérkőzés: 14:45)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu