KLC-KTE SI: Két U19 már bajnokit játszott

A megyei U19-es bajnokságok is elindultak a felnőtt kiírásokkal párhuzamosan, így két utánpótlás csapatunk is pályára lépett hétvégén. Bende Csabáék szűk létszámmal utaztak Bácsalmásra, Kiss Sándorék pedig gólzáporos sikerrel kezdték a szezont.

megye2u19

Kiss Sándor győztes csapata

U19: Bácsalmás – KLC-KTE SI 5-1 (3-0)

Megye I. U19, 1. forduló

KLC-KTE SI: Váczi L. – Kis, Horváth, Csordás, Szalai – Masir (Vinczellér 62.), Mészáros, Iván, Vezsenyi – Szabó, Farkas.

Gól: Allaga (6., 25., 84.), Nincsevics (15.), Takács (90.) ill. Farkas (52.)

Bende Csaba: Az egyetlen pozitívum ezúttal az volt, hogy ki tudtunk állni. Voltak sajnos problémáink, így erősen tartalékosan utaztunk. Ennél több kell azonban a folytatásban, mert ellenfelünk játékban és akaratban is fölénk nőtt, ezért nyertek teljesen megérdemelten. Dolgozunk tovább, készülünk a következő meccsre, melyre már erősebb összeállításban tudunk felállni reményeink szerint.


U19: KLC-KTE SI – Tiszaalpár 8-2 (2-0)

Megye II. U19, 1. forduló

KLC-KTE SI: Putnoki – Kozma, Koppány D., Stein, Holové (Katona 58.) – Tasi (Német 46.), Bódog, Koppány M., Anyalai – Figura (Fürj 63.), Üres-Farkas.

Gól: Kozma (21., 49.), Üres-Farkas (45 + 1., 69., 87.), Német (60., 75.), Anyalai (67.) ill. Czingel (78.), Festő-Hegedűs (85.)

Kiss Sándor: A hirtelen jött hőség megnehezítette a játékosok dolgát, de kitűnő rajtot vettünk. Az első félidőben masszívan védekeztek a vendégek, ennek ellenére is sok helyzetünk adódott. A második félidő óriási fölénye aztán már gólokban is megmutatkozott. Gratulálok a győzelemhez, köszönöm a pozitív hozzáállást a játékosoknak! 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu