Ismét idegenben játszunk a Magyar Kupában – beharangozó

Szerdán újabb kupameccs következik, a Szabadszállás elleni 16-0-os sikert követően, ezúttal már jóval keményebb erőpróba vár a Kecskeméti LC-re Kiskőrösön.

Kiskőrös

Nem lesz teljesen ismeretlen ellenfél számunkra a Kiskőrös, hiszen egyrészt szintén a megye I-ben szerepelnek, másrészt a felkészülés utolsó edzőmeccsét éppen ellenük játszottuk. Tavaly oda-vissza 3-1-re sikerült legyőznünk soros riválisunkat, míg az edzőmeccsen 1-1-es döntetlen született. Keretük a tavalyi szezonhoz képest kevés helyen változott, elsősorban a tavalyi csapatra épít Mokrickij Viktor. Az első fordulóban a KLC (merthogy szintén ez rövidítésük) nyerni tudott a Soltvadkert ellen, a helyi rangadót 4-1-el húzták be. A Magyar Kupában a sorsolás kedvezett nekik elsőre, hiszen erőnyerőként jutottak tovább.

Némedi Norbert már a bácsalmási siker után elmondta, hogy az Akasztó elleni vasárnapi bajnoki élvez prioritást, így várhatóan több változás is lesz a hétvégi kezdőcsapathoz képest. Egészen biztosan nem játszhat egyik meccsen se Nemesvári Dániel, Maczelka Gábor és Hajnal Gábor sérülés miatt. Maczelka és Nemesvári hosszú pihenőre kényszerül, Hajnal Gábor megfelelő regenerálódás esetén, talán már a bajai meccsen pályára léphet jövő szombaton.

Pontos útvonaltervet és térképes segítséget ITT találnak a kiskőrösi pályához drukkereink.

Kiskőrös LC – Kecskeméti LC

Magyar Kupa 2. forduló, Kiskőrös

2016.08.17. (szerda), 17:00

Játékvezetők: Hagymási Attila (Borsos Tamás, Polyák Attila Péter)

 

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu