11 góllal nyitottunk a Széktóiban

Első hazai tétmeccsét játszotta a szezonban csapatunk, és a játékosok igyekeztek meghálálni a kilátogató szurkolók bizalmát. Némedi Norbert csapat 11-0-ra verte a sokáig emberhátrányban védekező Akasztót.

Kitl

Kitl góljaival indult a meccs

Kitűnően indult számunkra a meccs, hiszen Kitl Zoltán két szemfüles góljával már szűk negyedóra után 2-0-ra vezettünk. Ezt követően a vendégek is felbátorodtak, Váczi Milánnak ziccert kellett védenie, de szép lassan visszavettük a kezdeményezést. A 26. percben szabadrúgáshoz jutottunk 16 méterre a kaputól Kósa Krisztián pedig alighanem alaposan leteremthette a játékvezetőt, ugyanis piros lappal kiállították. Ha ez nem lett volna elég a vendégeknek, Farkas István irgalmatlan erővel bombázott a jobb felsőbe. Az emberhátrány tulajdonképpen megpecsételte a vendégek helyzetét, szinte végig a kapujuk előtt pattogott a laszti. A szünet előtt még Nádudvari rúgatott nagyon önzetlenül mesterhármast Kitl Zoltánnal, majd maga is betalált.

A második játékrészre tulajdonképpen teljesen visszaálltak a vendégek, érezhetően nem akartak beleszaladni egy nagyobb vereségbe. Balog Marcell büntetőt hibázott, és a játékunk is kezdetben pontatlanabb volt, de a 63. percben megtört az Akasztó ellenállása, Toricska öt perc leforgása alatt duplázott. Nádudvari ezt követően újabb gólpasszt osztott, Balog fejjel volt eredményes, majd egy öngóllal növeltük 9-re az előnyt. A második félidőben több fiatal is jó játékkal szállt be, ki kell emelni közülük Bódai Dánielt, aki a hajrában kétszer is betalált, kialakítva ezzel a végeredményt.

A Kecskeméti LC most kétszer idegenben játszik, szerdán Soltvadkerten kupameccset, majd szombaton Baján bajnokit. Mindkét találkozó 17 órakor kezdődik.


Kecskeméti LC – Akasztó 11-0 (5-0)

Megye I., 2. forduló, Széktói Stadion

KLC: Váczi – S. Juhász, Rozsi, Urbán, Farkas – Némedi (Németh I. 71.), Petrics (Molnár 59.) – Balog, Kitl (Parti 80.), Toricska (Bódai 74.) – Nádudvari.

Akasztó: Németh Zs. – Bánszki, Megyes, Földes (Bányai 58.), Tratter (Biber 64.) – Lukács (Suhajda 69.), Kovács P., Kósa, Bajusz – Halász (Kovács Z. 76.), Juhász.

Gól: Kitl (11., 12., 34.), Farkas (28.), Nádudvari (40.), Toricska (63., 67.), Balog (72.), Megyes (79. – öngól), Bódai (83., 90.)

Sárga lap: Petrics, Kitl ill. Földes

Kiállítva: Kósa (26.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu