Soltvadkerten következik kupameccs – beharangozó

A Kecskeméti LC egyelőre szépen szerepelt a Magyar Kupában, az első két körből 19 gólt lőve sikerült továbbjutni. Szerdán Soltvadkerten keresztül vezet az út a legjobb négy közé.

Némedi

Némedi Norbert ezúttal alighanem a kispadról irányítja majd a csapatot

25 csapatból már csak 7 van versenyben a Magyar Kupa Bács megyei selejtezőjében, szerdán azonban tovább szűkül a kör, kialakul a legjobb négy mezőnye. A Kecskeméti LC két párharcot már sikerrel vett (Szabadszálláson 16-0-ra, Kiskőrösön 3-0-ra nyertünk), ugyanennyi kell ahhoz, hogy szeptemberben az országos tábla sorsolásakor is érdekeltek legyenek Némedi Norberték. A képzeletbeli négyes döntőben már ott van az erőnyerő Bácsalmás, míg a Harta Géderlakon, a Tiszakécske Kiskunhalason játszik.

A mieink Soltvadkertre utaznak, és egy olyan csapat vendégei lesznek, melynek eddig kevés sikerélmény jutott a szezonban. A Vadkert éppen attól a Kiskőrőstől kapott ki 4-1-re a bajnokság nyitányán, akiket mi 3-0-al búcsúztattunk, hétvégén pedig 7-1-el intézte el őket a Tiszakécske. Egyetlen idei sikerüket Katymáron (7-1) ünnepelték a Magyar Kupában, a második körben erőnyerők voltak.

Némedi Norbert már az Akasztó elleni sikert követően is beszélt arról, hogy a Kupában várhatóan megint bátran bedobja a fiatalokat, hiszen a hétvégi, bajai bajnoki élvez prioritást. Azt azonban elmondhatjuk, hogy ezek a játékosok egyébként is rászolgáltak a bizalomra, hiszen Kiskőrösön kitűnően játszottak, majd az Akasztó ellen is jól szálltak be.

A soltvadkerti sporttelep címe: 6230 Kossuth Lajos utca 55. Térképes segítséget, illetve útvonaltervet ITT találnak szurkolóink!

Soltvadkerti TE TRMX – Kecskeméti LC

Magyar Kupa 3. forduló, Soltvadkert

2016.08.24. (szerda), 17:00

Játékvezetők: Tamás Roland (Markó László, Bata Zoltán)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu