Szombaton bajai rangadó – beharangozó

Megint idegenben lép pályára a bajnokságban a Kecskeméti LC, mely ezúttal mondhatni megyei derbit játszik, hiszen Bajára látogat csapatunk.

Toricska

Kilométerekben aligha van hiánya csapatunknak augusztusban, hiszen 5 tétmeccsünkből 4-et idegenben játszottunk, ráadásul a bajai kirándulás után majd Géderlakon zárjuk a nyarat a Magyar Kupával. Az utazás eddig nem tudta kizökkenteni a játékosokat, hiszen minden meccset megnyertünk, most azonban a kemény bácsalmási túra után, ismét egy jó játékerőt képviselő ellenféllel találkozunk.

Ez még akkor is igaz, ha a Baja keretében voltak komoly változások, hiszen a gólfelelős Sibalin Dániel mellett Princz Gilbert, Sibinger Dávid, illetve a kapus, Tóth Dániel is távozott nyáron. A Baja két kör után a dobogón áll a hibátlan Tiszakécske-Kecskemét páros mögött, az első körben otthon 6-2-re verték a Kecelt, majd legutóbb 1-1-es döntetlent játszottak Kiskunhalason. Egy nagy hiányzójuk biztosan lesz, Evanics Zoltán, a BLSE vezetőedzője csak a lelátóról követheti majd a találkozót eltiltás miatt.

Ott lehet azonban akár a pályán is Némedi Norbert, akinek kisebb sérülések nehezítették a munkáját hét közben, néhányan ugyanis nem tudtak a csapattal tréningezni. Jó hír, hogy Eugene Salami is immáron bevethető, és Hajnal Gábor is egyre jobban halad a rehabilitációval. Vezetőedzőnk már a kupasiker után sem titkolta, hogy elsősorban a Bajára készültek a hét folyamán:

„Örülök, hogy ismét tovább tudtunk jutni a kupában. Meg kellett kicsit küzdenünk a műfűvel, illetve a meleggel, de a továbbjutásunk érzésem szerint nem forgott veszélyben. A kupasikert követően már csak a Bajára koncentráltunk.”

A Bajai Városi Sporttelep pontos címe: 6500 Baja, Vasvári Pál utca 16. (útvonalterv és térképes segítség ITT!) A belépők egységesen 500 forintba kerülnek.

Bajai LSE – Kecskeméti LC

Megye I., 3. forduló, Baja

2016.08.27. (szombat), 17:00

Játékvezető: Tóth Csaba (Minda Róbert, Baranyi Ádám)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu