Második hazai meccsét játssza szombaton a Kecskeméti LC – beharangozó

A megye I. 4. fordulójában ismét itthon játszik csapatunk, ezúttal a Jánoshalmát fogadjuk a Széktóiban. Az első hazai fellépés igen szépen sikerült, a cél most is a győzelem!

Petric

Augusztusban csupán egyszer láthatták a kecskeméti szurkolók itthon a csapatot, hiszen a kupasorsolás is mindig úgy alakult, hogy idegenbe kellett utaznia Némedi Norbertéknek, a bajnokságban pedig szintén két idegenbeli, ráadásul nem is közeli meccs szerepelt a programban. Szombaton azonban ismét a Széktóiban száll harcba a pontokért együttesünk, ezúttal a Jánoshalma ellen. Soros ellenfelünk az előző szezonban újoncnak számított, a megye II-ből feljutva végül a 11. helyen zártak. Kellemetlen emlékünk is van velük kapcsolatban, hiszen tavaly ősszel idegenben 2-1-re kikaptunk, tavasszal azonban hazai pályán javítottunk egy 2-0-os győzelemmel. Keretük némileg átalakult, több játékos is érkezett Kecelről, illetve Szabó Szilárd személyében egy megyei válogatottat is megszereztek nyáron. A bajnokságot a Kunszállás magabiztos legyőzésével kezdte a JFC, ám azóta kikaptak a Keceltől és Kiskunhalastól, a kupában a Gara legyőzése után a Géderlak jelentette számukra a végállomást.

A Kecskeméti LC hibátlan mérleggel várja az újabb megmérettetést, a bajnokságban a Bácsalmás (1-2), Akasztó (11-0) és a Baja (0-3) legyőzése mellett, a kupában a Szabadszállás (0-16), Kiskőrös (0-3), a Soltvadkert (1-4) és a Géderlak (1-5) ellen is sikerült nyerni. Nemesvári Dániel és Maczelka Gábor mellett, a bokasérüléssel bajlódó Balog Marcell is pihenni fog még a hétvégén, Némedi Norbertnek azonban a kupában remeklő Mercedes-KLA növendékek is meghálálták a bizalmat, így rájuk is bátran számíthat.

A mérkőzésre szokás szerint 500 forintos egységáron lehet megvásárolni a jegyeket, a 14 éven aluliaknak pedig továbbra is ingyenes a belépés.

Kecskeméti LC – Jánoshalmi FC

Megye I., 4. forduló, Széktói Stadion

2016.09.03. (szombat), 17:00

Játékvezetők: Bárth Gábor (Apró Ferenc, Berger Tibor)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu