7 gólt lőttünk a Jánoshalmának

Szombaton a Jánoshalmát fogadta a Széktói Stadionban a Kecskeméti LC, és csapatunk ismét magabiztos játékkal tartotta itthon a pontokat.

Tori

Nagy iramban kezdett Némedi Norbert együttese, az első negyedórában szinte percenként veszélyben forgott a vendég kapu, és ezt a nyomást nem is sokáig bírták. A 15. percben Farkas beadására érkeztek többen is, végül Toricska fejelt a hálóba 5 méterről estében. A lendület megmaradt ezután is, Tori ezúttal előkészítőként jeleskedett, Salami fejese védhetetlen volt, majd nem sokkal később Nádudvari lekészítéséből is betalált. Félóra elteltével már 4-0 állt az eredményjelzőn, a végig nagyon aktív Farkas talált be egy pontrúgás utáni kavarodás lezáráskaént. Nem úszta azonban meg ennyivel a Jánoshalma, szünet előtt Salami mesterhármast ért el, ismét fejjel volt eredményes.

A második félidőt a változatosság kedvéért ismét egy szemfüles Salami gól nyitotta, ezt követően azonban kicsit pontatlanabbá vált játékunk, kevesebbszer veszélyeztettük a JFC kapuját. Ezen némileg változtatott a szünetben beálló Suknovics piros lapja, aki igen csúnyán szállt bele Toricskába, és a hajrában végül maradt még ok az ünneplésre. Farkas végezhetett el szabadrúgást, amit elemi erővel vágott a jobb alsóba, kialakítva a 7-0-os végeredményt.

A Kecskeméti LC legközelebb jövő szombaton Lajosmizsén lép pályára, kezdés 16:30-kor.


Kecskeméti LC – Jánoshalmi FC 7-0 (5-0)

Megye I., 4. forduló, Széktói Stadion

KLC: Váczi – S. Juhász, Némedi (Németh 67.), Urbán, Farkas – Toricska, Petrics (Parti 82.), Hulicsár (Bódai 67.), Molnár – Nádudvari (Kitl 58.), Salami (Sudár 82.).

JFC: Maráczi – (Urlauber 54.) – Agócs (Irbouh 59.), Vedelek, Kárász, Gyenei – Bogdán, Szávuj, Kovács, Szabó – Jeszenszky, Kisa (Suknovics 46.).

Gól: Toricska (16.), Salami (20., 27., 45., 50.), Farkas (30., 85.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu