Toricska Rajmond: A győzelmet sehol sem adják ingyen!

Nyáron érkező támadónk eddig aktívan kivette a részét a csapat jó szerepléséből, célja természetesen az, hogy megőrizze jó formáját a folytatásra is.

Toricska

Eddig aktívan kivetted a részed a csapat jó szerepléséből, góljaid mellett gólpasszokat is szép számmal termeltél. Mondhatjuk, hogy gyorsan ment az összeszokás a többiekkel?

A statisztika alapján úgy néz ki, hogy végre megtaláltam a szintemet. A viccet félretéve, valóban gyorsan ment a beilleszkedés, és az elvégzett munkának köszönhetően egyre jobb formában érzem magam. Azon vagyok, hogy ennél is jobb teljesítménnyel járuljak hozzá a csapat sikereihez.

Az utánpótlásban annak idején szerepeltél már Kecskeméten, felnőtt játékosként most először. Hogy érzed magad a klubnál?

Ahogy régen, úgy most is rendkívül jól. Remek embereket ismertem meg a szakmai stábon, illetve a csapaton belül is. Azonban akkor fogom magam igazán jól érezni, ha Kecskemétnek ismét magasabb osztályú együttese lesz.

A Magyar Kupában kifejezetten szép sorozatot produkáltunk eddig, a következő körben egy megye I-es riválist fogadunk. Mit gondolsz, meddig juthat el a csapat? Inkább kedvező sorsolásnak, vagy inkább nagy klubnak örülnél továbbjutás esetén?

Örülök az eddigi jó szereplésünknek, bízom benne, hogy a következő akadályt is sikerrel vesszük. Ha ez összejön, akkor egy nagyágyúnak örülnék, akik ellen remélhetőleg sok néző előtt tudjuk megmutatni, hogy mire vagyunk képesek.

A bajnokságban egy újonc csapat következik szombaton idegenben, akik eddig azért minden riválisukat megizzasztották. Milyen meccsre számítasz, miként utaztok Lajosmizsére?

Tisztában vagyunk vele, hogy nincs könnyű mérkőzés, a győzelmet sehol sem adják ingyen! A saját játékunkra koncentrálunk most is, aztán meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.

 

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu