Hulicsár Máténak kellemes meglepetés volt, hogy kezdőcsapatba jelölték

A Mercedes-KLA U19 támadója a felkészülést még a korosztályos csapattal kezdte, ám nem sokkal a bajnokság kezdete előtt bekerült a felnőtt keretbe. A fiatalok egyelőre meg is hálálták a szakmai stáb bizalmát, az ifjú támadó pedig közülük elsőként játszhatott kezdőként a bajnokságban.

Hulicsár

Hulicsárt kisebb sérülés is hátráltatta augusztus közepén, így először a Soltvadkert elleni kupameccsen dobta be csereként a felnőttek közé Némedi Norbert és Czéh László. A debütálás jól sikerült, hiszen rögtön 2 góllal járult hozzá a 4-1-es sikerhez, a Géderlak elleni pedig már a kezdőben szerepelt. A Jánoshalma elleni találkozón aztán a bajnokságban is bemutatkozott, ráadásul rögtön kezdőként, ami őt is meglepetésként érte. Huli bízik benne, hogy a folytatásban is segítheti a felnőtt csapatot, de örömmel lép pályára az U19-ben is:

„Őszintén szólva, meglepődtem a nevemet látva a kezdőcsapat kihirdetésekor, picit izgultam is az első bajnokim előtt. Váratlanul ért a dolog, de természetesen nagyon örültem a lehetőségnek. Élvezem a felnőtt csapatnál zajló munkát, az edzéseken és a mérkőzéseken is rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam. Ha az őszi célokat kellene meghatároznom, egyrészt bízom benne, hogy első helyen tudunk maradni, másrészt minél több lehetőséget akarok kiharcolni magamnak. Emellett természetesen az U19-ben is szeretnék segíteni, ha ott lépek pályára.” 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu