MK: Kitűnő kezdés után, magabiztos sikerrel jutottunk tovább

Szerdán a Babócsát fogadtuk a Magyar Kupában, és csapatunk 7-0-os sikerrel jutott túl Somogy megyei ellenfelén a legjobb 64 közé.

MK

Némedi Norbert szokása szerint megforgatta csapatát a kupameccsre, ám így sem kellett eltelnie egy percnek, hogy vezetést szerezzünk. Nádudvari szerzett labdát az ellenfél térfelén, majd balos lökete egy védőn is megpattanva landolt a jobb alsóban. A gól után is aktív maradt csapatunk, 5 perccel később Petrics szögletét bólintotta a léc alé Salami, majd a 13. minutumban Bódai lőtte ki a bal felsőt Hulicsár passzából. Szűk negyedóra alatt eldőltek ugyan a lényeges kérdések, ám a vendégek becsületére váljék, kulturáltan, lelkesen futballoztak ezt követően is, egy-két alkalommal távoli lövésekkel dolgoztatták meg Szabót. A 29. percben aztán Toricska indult befelé jobbról, majd szép cselek után jobb külsővel lőtte ki a hosszút, nem sokkal később pedig Salami passzát pörgette maga elé szépen Hulicsár, és a kapussal szemben már nem is hibázott.

A második játékrészben kicsit pontatlanabb lett a játékunk, ám az összkép nem változott, főleg nálunk volt a labda, mely az ellenfél térfelén pattogott. Sokáig úgy tűnt, újabb gól már nem születik, ám a hajrára is maradt azért még puskapor. Németh a passzolgatást megunva, 25-ről bombázott, majd a hajrában egy gyönyörű összjáték végén, Hulicsár talált be ismét Csizmadia passzából.

A Kecskeméti LC ezzel a legjobb 64 közé jutott, a 7. fordulót jelen állás szerint október 26-án rendezik, a sorsolásra később kerül sor. Csapatunk legközelebb vasárnap folytatja a bajnokság küzdelmeit, 16 órakor a Soltvadkert vendégei leszünk. 


Kecskeméti LC – Babócsa 7-0 (5-0)

Magyar Kupa 6. forduló, Széktói Stadion

KLC: Szabó – Csizmadia, Hajnal, Urbán, Farkas – Toricska, Petrics (Rozsi 65.), Hulicsár, Bódai – Salami (Sudár 46.), Nádudvari (Németh 70.).

Babócsa: Banicz – Mangult, Horváth P., Horváth Sz., Keresztes – Bodó, Horváth L., Tóth (Hamarics 65.), Krisztián (Horváth J. 46.) – Tompa, Gergulás (Kovács 84.).

Gól: Nádudvari (1.), Salami (6.), Bódai (13.), Toricska (29.), Hulicsár (35., 88.), Németh (80.)

Némedi Norbert: Egy jó iramú kupameccset játszottunk, sok helyzetünk volt, ebből sokat értékesítettünk is. Az ellenfelünk kulturáltan futballozott, próbálták ők is a legtöbbet kihozni a meccsből. A továbbjutásunk nem forgott igazán veszélyben, gratulálok mindenkinek, mert sok jó egyéni teljesítmény volt a fiatalok, illetve az idősebbek részéről is! 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu