Mercedes-KLA: Terbe, Németh és Kasztel a hét legjobbjai

Ismét felkértük az akadémiai csapatok edzőit, hogy nevezzék meg csapatuk legjobbjait a hétvégi bajnokikat követően. Csima Gyula több játékost is kiemelt, Herceg Ferenc azonban nem akart külön nevet mondani az U14 első pontszerzése után.

Németh

Az U19-ben a felnőtt csapatból visszajátszók is pályára léptek, és noha Hulicsár Máté szerezte a csapat győztes gólját, egész meccsen nyújtott komoly mezőnymunkája miatt, Németh Istvánra esett Márton Pál választása. Pistinek jó hete van, hiszen szerdán a felnőtt csapatban is gólt szerzett a Babócsa elleni kupameccsen.

Az U17 és az U16 Gyirmóton nyert, Szabó Tibor választása pedig Terbe Botondra esett, aki azóta már az utánpótlás válogatottal készül. Terbe győztes gólja mellett mezőnymunkájával is kitűnt a mezőnyből. Az U16-ból egy embert nem, többet azonban örömmel kiemelt Csima Gyula, így Gyürki Mátét, Szász Attilát, Török Lászlót, Kovács Pétert és Németh Gergőt is.

Az U15 és az U14 első pontjait szerezte, az idősebbeknél Lóczi Péter Kasztel Balázsra adta le voksát, míg Herceg Ferenc ezúttal nem akart külön kiemelni senkit. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu