Soltvadkerten gyűjtené tovább a pontokat a Kecskeméti LC – beharangozó

Idén már másodjára utazik Soltvadkertre csapatunk, hiszen a Magyar Kupában már összetalálkoztak idegenben a felek, akkor 4-1-es győzelemnek örülhettünk.

KLC

A Soltvadkertet ettől függetlenül most sem szabad lebecsülni, hiszen eddig nagyon szépen szerepelnek a megyei élvonalban. Ennek érzékeltetésére elég a pontokat nézni, tavaly 13 egységet gyűjtöttek egész évben, míg most 6 forduló után járnak 12-nél, így az előkelő 4. helyről várhatják a mérkőzést. Emellett igen jó sorozatban is vannak, hiszen miután a Kiskőröstől és a Tiszakécskétől nagy különbségű vereséget szenvedtek, sorrendben a Harta, a Kunszállás, a Kecel és a Kiskunhalas is elvérzett ellenük, ráadásul egyik meccsen sem tudták bevenni kapujukat. Hazai pályán egyetlen csapattól kaptak ki, éppen tőlünk a kupában 4-1-re, ráadásul ezt leszámítva nem is lőttek nekik gólt Vadkerten.

A közelmúlt eredményei mellettünk szólnak, hiszen az említett kupameccs mellett, a tavalyi bajnokit is 4-1-re nyertük vendégként, de természetesen ez már egy teljesen más meccs lesz. Így gondolja ezt Némedi Norbert is, aki azonban folytatná a megkezdett sorozatot:

„A kupában már játszottunk a Soltvadkerttel, de nem ebből kell kiindulni, mert a bajnokság az teljesen más. A következő hétvégén leszünk szabadnaposak, szeretnénk erre a pihenősebb időszakra úgy elmenni, hogy megőrizzük a hibátlan mérlegünket!”

A Kecskeméti LC szerdán a Babócsa 7-0-os legyőzésével jutott tovább a kupában, melyből ismét kivették a részüket a fiatalok, jó hír ráadásul, hogy Rozsi Dominik is legalább csereként játszhatott. Maczelka Gábor továbbra is sérült, Nemesvári Dániel rehabilitációja zajlik, Balog Marcell egyelőre könnyített munkát végez külön, rajtuk kívül azonban mindenkire számíthat a szakmai stáb.

A mérkőzést a soltvadkerti sporttelep műfüves pályáján fogják megrendezni, melynek pontos címe, 6230 Soltvadkert, Kossuth Lajos utca 55. (térképes segítséget, illetve útvonaltervet ITT találnak szurkolóink).  A felnőtt belépők 500, míg a diák/nyugdíjas jegyek 250 forintba kerülnek.

Soltvadkerti TE TRMX – Kecskeméti LC

Megye I., 7. forduló, Soltvadkert

2016.09.25. (vasárnap), 16:00

Játékvezetők: Tihanyi Gábor (Szeles Ádám, Bartucz Tamás)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu