A válogatottal játszott a megye I-es csapat

Elindult a felkészülés

Korán elkezdte a téli munkát megye I-es férfi csapatunk, hiszen a megyei amatőr válogatott felkészülését segítve, szerda este máris edzőmeccsre került sor a Széktói műfüves pályáján. Nagy Lajosnak még sok volt a hiányzója, így rengeteg fiatal kapott lehetőséget, ezzel együtt nem vallott szégyent csapatunk, Kiss László góljával a hajrában tudott csak 1-0-ra nyerni a válogatott a kétszer 30 perces találkozón.

Túl az első edzőmeccsen (Fotó: Bús Csaba/baon.hu)

Kecskeméti LC – Amatőr válogatott 0-1

KLC: Telek – Szatmári, Csordás, Fekete M., Kanizsai, Keresztes, Kovács D., Kőrös, Major, Patvaros. Terbe.

Csere: Elek-Rembeczky, Gonda.

Nagy Lajos: Egy edzéssel a hátunk mögött álltunk ki, hogy segítsük a megyei válogatott munkáját. Elég hosszú lesz így a téli munka, de ez nem feltétlen baj, mert taktikailag és erőnlétileg is fejlődni szeretnénk tavasszal. A mérkőzésen sok helyzet nem alakult ki, az volt a lényeg, hogy kellemesen elfáradjunk. A végén egy potya ízű góllal kaptunk ki, de sok fiatal is lehetőséget kapott a rengeteg hiányzónk okán. Megtettük, amit tudtunk, szerintem segítettünk a válogatottnak. A célunk a jobb szereplés tavasszal, rengeteg edzőmeccset fogunk addig játszani. Fontos lenne több gólt szereznünk, erre fogjuk helyezni a hangsúlyt.

A megye I-es csapat a teljesség igénye nélkül a Törökszentmiklóssal, a Soltvadkerttel, az Örkénnyel és a Tiszaföldvárral is találkozik majd, a programról és a meccsekről folyamatosan beszámolunk majd.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu