Alulmaradt Iváncsán az U12-es csapatunk

A következő találkozó a Nagykáta ellen javíthatunk

Iváncsán lépett pályára szombaton az U12-es csapatunk a regionális bajnokságban. A két csapat a rájátszás első fordulójában mérkőzött meg egymással utoljára, azon a márciusi összecsapáson hazai pályán 3–2-re kikaptunk. Ezután a Nagykátát legyőztük, a KISE csapata ellen alulmaradtunk, ám az előző két találkozót megnyertük, az ESMTK ellen 4–3-ra, a Dabas ellen 5–0-ra diadalmaskodtunk.

Bizakodva vártuk tehát a szombati találkozót a kiemelkedő Iváncsa ellen, ám ezúttal ellenfelünk magabiztos játékával megérdemelt győzelmet aratott.

Kovács András vezetőedző értékelése: – Múlt héten minden sikerült, frissek, koncentráltak voltunk. Ezúttal nem mi voltunk a legélesebb kés a fiókban. A második negyedben játszottunk közel az elfogadható szinthez, akkor még egyenlítési esélyünk is volt, sajnos a kapufáról kifele pattant Tatár Barnabás lövése. A mérkőzés nagyobb részében ellenfelünk kihasználta hibáinkat, ezúttal is gratulálok nekik, megérdemelten győztek. Mindenkinek – edzőnek, játékosoknak – át kell gondolnia, hogy miben hibázott, mit kellett volna másképp csinálni, és a következő meccsen meg kell próbálni javítani játékunkon.     

Iváncsa KSE – Mercedes-Kecskeméti LC 8–2

MLSZ regionális U12 alap Közép A-csoport, alsóház, 6. forduló
Iváncsa
2024. április 27.

A KLC összeállítása: Kovács L. – Solmyosi, Olajos M., Kovács B., Olajos B., Fazekas, Tatár, Keresztesi, Bernard. Csere: Kucsera, Kovács K., Lévai, Cséplő.

A KLC gólszerzői: Keresztesi Zoltán, Fazekas Benedek

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu