Bajnoki áttekintés

Így zárták az évet csapataink.

Bár az MLSZ a bajnokságok végeredmény nélküli befejezéséről döntött, érmek és helyezések osztása nélkül, ennek ellenére azért a szezon több mint felét abszolválták csapataink. Alábbiakban röviden összegeztük, hogy a különböző felnőtt és korosztályos bajnokságokban, milyen pozícióban is zárták le a szezont csapataink.

Az biztos, hogy a döntés értelmében több labdarúgónk is érem nélkül maradt ebben a szezonban, hiszen sok csapatunk küzdött bajnoki címért, illetve dobogóért. A fiúknál ki kell emelni az U17-es korosztályt, akik az országos harmadosztályban a harmadik helyen álltak, nagyon szépen haladtak az érem megszerzése felé. A megyei bajnokságokban három csapatunk pályázott a dobogóra, az U16 negyedik pozícióból várta a folytatást, míg az U14-ben két együttesünk is jól állt.

Ami a hölgyeket illeti, a női felnőtt csapat rögtön megalakulása után reális eséllyel pályázott egy éremre, míg az U15-ös lányok hibátlan mérleggel vezették a megyei bajnokságot. Az országos utánpótlásban az U19-es kiírás olyan szoros volt, hogy négy csapat pályázott még a bajnoki címre, a mieink hátránya csupán egy pont volt negyedikként is.

Férfi szakág:

Megye I.: 13. hely (16 csapat)

U19 (NBIII.): 12. (12)

U17 (NBIII.): 3. (12)

U16 (megye): 4. (13)

U15 (NBII): 8. (13)

U14 (NBII.): 5. (13)

U14 (megye): 2. B-csapat, 4. A-csapat (11)

Női szakág:

Megye I.: 4. (8)

U19: 4. (9)

U16: 8. (8)

U14: 4. (8)

U15 (megye): 1. (7)

Bár érmeket idén nem osztanak, végeredményt nem hirdetnek, ezzel együtt minden csapatunknak gratulálunk a szezon során elvégzett munkához és sikerekhez!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu