Döntetlent játszottak a Dunaújvárossal az U12-esek

A Soroksár után a Dunaújvárossal is leikszelt U12-es csapatunk

Az U12-es regionális bajnokság 10. fordulójában a dunaújvárosi együttes látogatott Kecskemétre. A találkozót az időjárás nem segítette, de a csapatok mindent beleadtak és küzdelmes meccsen végül 1–1-re végeztek. Az előző fordulóban a Soroksárral 2–2-t, most a Dunaújvárossal szintén döntetlent játszottak a mieink.  

Kovács András vezetőedző értékelése: – Ismét egy jó formában lévő csapatot láttunk vendégül, ellenfelünk az eddig lejátszott nyolc mérkőzéséből ötször tudott győzni. Ügyesen alkalmazkodtak a gyerekek a mély, sáros talajhoz. Hullámzó játék alakult ki, mindkét kapu előtt adódtak gólhelyzetek. Egy ártatlan szituációban védelmünk egy meg nem értésből, kicsit határozatlanul reagálva a helyzetre gólt ajándékozott az ellenfélnek. Ezután az egész csapat ismét bebizonyította, hogy van tartása, nem zuhant össze. A Dunaújváros büntetőt hibázott, amely plusz erőt adott a játék folytatásához, és pár perccel később egy szabadrúgásból Kovács Balázs egyenlített. Külön öröm, hogy a cserék után sem gyengült a játékunk, ami keretünk fejlődését mutatja. Ezúttal is nagyon értékes pontot sikerült szereznünk. Az őszi szezon második felében kialakult a stabil védekezésünk, és már összjátékunkban is apró előrelépés érzékelhető.      

Mercedes-Kecskeméti LC – Dunaújváros PASE 1–1

MLSZ regionális u12 alap Közép A csoport
2023. november 12.
Kecskemét, NJE GAMF Kar

A KLC összeállítása: Kovács László Krisztofer – Solymosi Noel Levente, Kéri Botond, Kunos Benedek, Fazekas Benedek, Tatár Barnabás, Kovács Balázs Imre, Lévai Máté József, Barnard Máté. Csere: Kucsera Gergely, Olajos Bence, Olajos Máté, Keresztesi Zoltán, Boros Áron.

Gólszerző: Kovács Balázs

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu