Ezüstérmes a KLC leány U16-os csapata

Magabiztos siker az utolsó fordulóban

Izgalmasan alakult az U16-os regionális bajnokság keleti-csoportja, hiszen az utolsó fordulóban dőlt el, hogy mely csapatok végeznek az aranyérmes Nyíregyháza mögött a dobogón. A KLC Hatvanba látogatott annak a tudatában, hogy ha három pontot szerze, biztossá válik a második helyezése. Jó előjel volt a kecskemétiek számára, hogy a hatvaniak csupán az utolsó előtti helyen tanyáztak. Novemberben 4-0-ra győzött a KLC aktuális ellenfele ellen, és most vasárnap ez az eredmény megismétlődött, tehát magabiztos sikerrel zárta a szezont a hírös városi alakulat. 

Balla Gábor vezetőedző értékelése: - Utolsó találkozónk arról volt hivatott dönteni, hogy a 2-4. helyek melyikén végzünk. Ellenfelünk is nagy problémákkal küzdött, csak tíz játékossal tudott kiállni. Ezt kihasználva könnyed mérkőzést játszottunk egy kellemes vasárnapi délelőttön, megszerezve az ezüstéremhez szükséges győzelmet! 

FC Hatvan - Mercedes KLC 0–4 (0–3)

Leány regionális U16-os bajnokság, Keleti csoport, 18. forduló
2023. május 21., vasárnap
Hatvan, Népkert Sporttelep

A KLC összeállítása: Illés Mónika - Szaszkó Tiara, Jambrik Nóra, Gál Vivien, Papp Lilla Kincső, Szűcs Vivien, Szaszkó Riana, Müller Míra, Balogh Anikó, Györe Petra, Döme Nóra. Csere: Sebők Viktória, Dóka Hanna. 

Gólszerzők: Papp Lilla Kincső (15., 18.), Gál Vivien (31.), Dóka Hanna (70.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu