Felsőházba jutott, jó szezont futott U16-os fiú csapatunk

Nagy Lajos évértékelője

U16-os fiú csapatunk a regionális bajnokságban szerepelt, ősszel az alapszakaszban a 6. helyen végzett. Eredményeink: 7 győzelem, 1 döntetlen, 5 vereség, 34–26-os gólarány. Ezt követően a felsőházban folytatták a srácok a szezont, ahol 3 győzelem, 2 döntetlen és 7 vereség volt a mérleg 15–34-es gólaránnyal.

Nagy Lajos vezetőedző értékelése: – Ősszel a papírformának megfelelően alakultak az eredmények, voltak nálunk sokkal erősebb csapatok, ellenük próbáltunk masszív, fegyelmezett csapatjátékot játszani. A velünk azonos képességű csapatok ellen labdabirtoklásra épülő támadó szellemű játékot erőltetni. Az őszi eredmények alapján reális a helyezésünk. Tavasszal a felsőházi rájátszásban kezdtük a bajnokságot. Tudtuk, hogy a tavaszi mérkőzéseken sokkal nehezebb dolgunk lesz az eredményességet illetően. A csapatjátékunk nehezen érvényesült, mivel állandó nyomás alatt játszottunk. Ez abból adódott, hogy ellenfeleink szinte kivétel nélkül jobb, vagy azonos képességű csapatok voltak. Az eredményeinkből is látszik, hogy tavasszal sokkal kevesebb gólt lőttünk. Védekezésünkben is sok egyéni hibát vétettünk. Összességében reális a végeredmény. A következő szezonban védekezésben, támadás felépítésben és egyéni képességben is fejlődnünk kell! Dicséretet érdemel edzésmunkájáért Kiss Pál, Kelemen, Rácz, Jakab, Pongó és Csányi. Ők szinte minden edzésen részt vettek! Egész évben kiemelkedett játékával Kis Pál, Pongó, Kelemen, Jakab, illetve a házi gólkirályunk, Rácz is.

Játékoskeret:   

Német Donát, Berényi András, Pongó Máté, Kovács Milán, Jakab Gergely, Kelemen Marcell, Kiss Pál Simon, Makai Sándor Bendegúz, Fogl Balázs, Farkas Kornél, Andrási Patrik Ferenc, Rácz Kristóf, Tősi Roland, Csányi Péter, Kapás László Péter, Dinók Richárd, Papp Roland.
Edző: Nagy Lajos

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu