Győzelem a Hájer Sándor Emléktornán

Miénk lett a kupa 

A Mercedes-KLC U9-es csapata szombaton hatalmas sikert ért el, hiszen a fiatalok megnyerték az I. Hájer Sándor Emléktornát. A mieink a döntőben a Békéscsaba ellen tudtak nyerni 2-1-re. 

A Mercedes-KLC a B csoportban zárt az élen, a második a LUA Baja, őt követte a Grosics Akadémia, a Szekszárdi UFC és az UFC Kecskemét. A helyosztók során így rögtön a döntőbe került csapatunk, ahol a Békéscsabát sikerült megverni 2-1-re Géró és Papp góljaival. A torna gólkirálya Géró Valentin, a Kecskeméti LC játékosa lett. 

– Nagyon emlékezetes lesz ez a torna a számomra, nem csak azért, mert megnyertük, hanem mert egy volt játékostársamról, edzőkollégámról, a másfél éve elhunyt Hájer Sándorról nevezték el – értékelt Karakas Ferenc. – Fölemelő érzés volt érte játszani. Minden kisgyerek odatette magát. Nem volt könnyű megnyerni ezt a tornát, a döntőben hihetetlenül szoros mérkőzést vívtunk a Békéscsabával, de úgy gondolom, hogy mivel mindössze csak egy gólt kaptunk az egész torna során, megérdemeltnek mondható a győzelmünk, a meccseken mutatott játékot tekintve is. Volt néhány kiemelkedő teljesítmény a csapatunkban, de nem akarnék senkit név szerint kiemelni, hiszen összességében az akarást tekintve egységes volt a csapat, és ezért sikerült megnyernünk ezt a tornát.

A tornáról további részletes beszámoló és képgaléria a baon.hu oldalán érhető el

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu