Győzelem a második edzőmeccsen is

A KTE LA U19 volt az ellenfél. 

Lejátszotta második edzőmeccsét is megye I-es csapatunk, ezúttal a KTE LA U19 volt ellenfelünk. Bár az akadémisták mezőnyben fölényben játszottak, a kapu előtt higgadtabbnak bizonyult Nagy Lajos együttese a második félidőben. 

U19: KTE LA – KLC (megye I.) 1-3 (0-0)

Edzőmeccs, Széktói műfű2

KTE: Cseh – Edmilson, Barkóczi, Bányai, Vörös – Hatvani – Huszka, Csúri, Bodor Z., Faragó – Szalai J.

Csere: Busa, Bellák, Földi, Bodor B., Győrfi, Györgye, Nagy L., Perlaki, Kuchta

KLC: Erdélyi - Balázs, Zsoldos, Módra, Kőrös - S. Juhász, Patvaros, Szűcs, Háry - Szedmák, Bozsik.

Cserék: Tóth, Varga, Nemesvári, Győri, Csordás, Pálnok, Kecskés

Gólszerzők: Perlaki ill. Varga, Szűcs, Tóth

Lóczi Péter (KTE LA): Kitűnően szolgálta a felkészülésünket a mérkőzés, igazán jó erőkből álló, gyors, fiatal, képzett csapattal játszottunk, ahol örömmel tapasztaltam, hogy a csapat 90 százalékát volt akadémistáink adják. A mérkőzést egyébként végig irányítottuk, számtalan helyzetet alakítottunk ki, a KLC rutinjával, kontráival és talán egy kis szerencsével győzött. Első mérkőzésünkhöz képest többet kaptam, mint amit vártam, pozitív és elégedett vagyok.

Nagy Lajos (KLC): Jó színvonalú edzőmeccset játszottunk, ellenfelünk fiatal játékosai jó tempót diktáltak. Az első félidőben reálisnak éreztem a döntetlent, fordulás után rutinosabbak voltunk, kihasználtuk a lehetőségeinket. Most sem az eredmény volt a legfontosabb, új elemeket is gyakoroltunk, elégedett voltam mindenkivel.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu