Idén sem maradnak el nyári táboraink

50 fő turnusonként, kötelező szülői nyilatkozattal.

Az erre lehetőséget adó kormányzati szabályozások megjelenése után egyesületünk is úgy döntött, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy szokásos nyári táborainkat megrendezhessük. Ahogy tavaly, úgy idén is négy turnusban szervezzük meg ezeket, idén viszont 50 főben maximalizáltuk az egy turnusban résztvevők létszámát, illetve egy szülői nyilatkozat kitöltése is kötelező lesz.

A KLC-KTE SI nyári focitábora komoly hagyományokra tekint vissza, hiszen évről évre egyre több gyermek számára jelent aktív kikapcsolódást. A nagy érdeklődésre és részvételre tekintettel a korábbi években már növeltük a turnusok számát is, hogy minél többen vehessenek részt ezeken. Egyesületünk a karatén időszakban is aktív maradt, kollégáink folyamatosan részt vettek a faház körüli felújítási munkálatokban, emellett teljesen megújult a játszótér is, nem beszélve a tavaly óta átadott kisméretű műfüves pályákról. Az tehát biztos volt, hogyha lehetőségünk adódik rá, akkor idén is emelni tudjuk a szintet a tábor minőségének szempontjából.

Focitáboraink mottója, hogy mindenkit örömmel várunk, fiúkat és lányokat, futballistákat és nem futballistákat is, hiszen rengeteg más kikapcsolódási lehetőség is várja a gyerekeket, például ügyességi játékok és kézműves foglalkozások. A tábor egyben jó alkalom arra is, hogy olyan ifjú lurkók is jobban megismerkedhessenek a labdarúgással, akik eddig esetleg még csak gondolkodtak rajta.

A jelentkezés rendszerében ebben az évben némi változás, hogy turnusonként 50 főben maximalizáltuk a létszámlimitet. Az 50 fős névsort a jelentkezés és befizetés sorrendjében, az aktuális turnus előtti szerdán állítjuk össze. A tábor kezdete előtti 4 napban egy alábbiakban csatolt szülői nyilatkozatot is le kell adni kitöltve. 

A tábor díja: 20.000 forint/turnus

Időpontok:

1. turnus: 2020.06.22. – 06.26.

2. turnus: 2020.06.29. – 07.03.

3. turnus: 2020.07.06. – 07.10.

4. turnus: 2020.08.24. – 08.28.

Jelentkezés:

Karakas Ferencnél, az alábbi plakát alján szereplő adatok megadásával

Email: focikarakas@gmail.com vagy titkarsag@kecskemetilc.hu 

Telefonszám: 06 30/387 6993

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu

Kapcsolódó dokumentumok