Kupákkal zárta a szezont az U7

Beszámolók. 

Kovács András összefoglalója a Juniális Kupáról:

„Sűrű volt az elmúlt időszak csapatunk számára. A Juniális Kupára a Ben Rached Rayen, Galambos Gergő, Liptai Áron, Liptai Olivér, Meddeb Adel, Schóber Zalán összetételű kerettel utaztunk el. Három a három elleni meccseket játszottunk hét nagyon jó csapat ellen. Csoportmérkőzések során többször is betaláltunk ellenfeleink hálójába, viszont a távoli lövések ellen nem találtuk meg a megfelelő ellenszert. A torna második helyét elérő BVSC ellen 6-9-es, változatos meccset játszottunk. A vereség ellenére talán ezen a találkozón játszottunk a legjobban. Első helyosztó mérkőzésen a Gödöllő ellen gólzáporos győzelmet arattunk, az utolsó ellenfelünk a Vasas a nap végén túl nagy falat volt számunkra. Összességében a gyerekek előtt le a kalappal, mondhatni mindenki férfiasan végig küzdött. Liptai Áron még vérző lábbal is vállalta a játékot, sőt gólokat is szerzett, Liptai Olivér bokasérülését kipihenve továbbra is száguldott, számos gyönyörű lövést mutatott be a közönségnek."

Az SC Hírös-Ép elleni meccsről:

„Edzőmeccset játszottunk idegenben a SC Hírös-ÉP ellen. Öt az öt elleni játékot gyakoroltuk kiváló körülmények között. Itt szeretném megköszöni edzőpartnerünknek a tavaszi szezon közös felkészüléseit.”

A Gödi Kupáról:

„A szezon utolsó három a három elleni tornájára Aczél Márk, Galambos Gergő, Liptai Áron, Liptai Olivér, Rigó Róbert, Trabach Simon összeállításban utaztunk. Az első három meccs nem sikerült úgy, ahogy szerettük volna, a kupa második részében tudtunk kétszer is szép játékkal győzni. A torna szabályai megengedték az egész pályáról történő gólszerzést, távoli lövések ellen megint nehezen tudtunk hatékonyan védekezni. Mi továbbra is cselezős, rövid passzos játékot játszottuk. Nagy örömömre játékosaim új cseleket, sikeres tudatos átadást is produkáltak tétmérkőzéseken. Hősiesen védekező, kitartó játékáért Galambos Gergő külön díjban részesült.”

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu