Lezárult a tábor maraton

Augusztusban még lesz egy turnus.

Heteken keresztül zajlottak szokásos nyári focitáboraink a Széktói Stadionban, idén is rengetegen vettek részt ezeken. Június 22-től július 17-ig gyakorlatilag csak hétvégére állt meg az élet a Karakas Faház körül.

A járványügyi helyzet szerencsére lehetővé tette, hogy idén se maradjanak el nagy népszerűségnek örvendő táboraink, elővigyázatossági okokból azonban 50 főben maximalizáltuk az egy turnusban résztvevők létszámát. Ez sem szegte kedvét a senkinek, a gyerekek most is színes programok közül válogathattak, hiszen a foci mellett kézműves foglalkozások, versenyek, illetve a faház melletti játszótér is játéklehetőséget biztosított számukra. Most egy kis szusszanás következik szervezőink és edzőink számára, de egy nyárzáró turnusra is sor kerül még augusztus 24-28-ig, jelentkezési információk és részletek ide kattintva érhetőek el.

Az egyhónapos táborozás tapasztalatairól ezúttal Parti Gyulát kérdeztük, aki ahogy a korábbi években, úgy most is végig felügyelte a turnusokat:

„A tábor elég jól sikerült, 40-50 gyerek között volt folyamatosan létszámunk. Fiúk és lányok, kicsik és idősebbek vegyesen érkeztek most is minden turnusba, ennek megfelelően a programok is igen színesre sikerültek. Sokat rajzoltunk, volt mesemondás, éneklés, köszönhetően annak, hogy jöttek olyan lányok is, akik ezt is csinálják. Azért természetesen a foci volt a középpontban, rengeteg focizni szerető gyerek jött idén is szerencsére. Sokszor szinte csak bezavarni lehetett a pályáról őket, uzsonnázni se akartak bejönni. Ennek nagyon örültünk természetesen. A tapasztalat az, hogy egyre több ügyes kisfiú jelentkezik focizni, ez a táborban is megmutatkozott.”

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu